Yardım Redmi 5 Plus Şarj Sorunu

tahadurmuss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 9.6.5.0
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Redmi 5 Plus Mıuı 9.6.5.0 sürümü kullanıyorum fakat telefonumun şarjı eskiye nazaran daha fazla gitmeye başladı. Ekran kilitliyken hiçbir sıkıntı yok. Ancak Instagram Twitter da falan 10 dk lık kullanımda %2 bazen%3 düşüş yaşıyorum. Önceden %1 bazen o kadar bile düşmüyordu. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Cihaziniz için Miui 10 stabil sürümü yayınlandı, dilerseniz temiz bir kurulumla geçip bir de öyle deneyebilirsiniz. Sanırım şuan için sadece twrp aracılığı ile kuruluyor. Buna ek olarak; Kullandığınız uygulamalar, kullanım şekliniz, şebeke çekim gücü de şarja etki ediyor olabilir.

Miui 10 Stabil sürüm için;

Oyla:

tahadurmuss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaziniz için Miui 10 stabil sürümü yayınlandı, dilerseniz temiz bir kurulumla geçip bir de öyle deneyebilirsiniz. Sanırım şuan için sadece twrp aracılığı ile kuruluyor. Buna ek olarak; Kullandığınız uygulamalar, kullanım şekliniz, şebeke çekim gücü de şarja etki ediyor olabilir.

Miui 10 Stabil sürüm için;
Hocam bootlader kapalı bende cihazın kendisine gelip öyle yüklemeyi düşünüyorum. Twrp ile de yüklemeyi bilmiyorum zaten.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Dilerseniz fabrika ayarlarina dönün bi hocam. Veya bekleyin, Miui 10 gelince ota'dan kurun öyle sifirlayin cihazı.

Oyla:

tahadurmuss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dilerseniz fabrika ayarlarina dönün bi hocam. Veya bekleyin, Miui 10 gelince ota'dan kurun öyle sifirlayin cihazı.
Mıuı 10 gelince güncelleyip fabrika ayarlarına dönmeyi düşünüyorum hocam yararlı olur mu sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha pardon aynı şeyi söylemişim yardımınız için teşekkür ederim hocam

Oyla:
Üst Alt