Yardım Redmi 5 plus şarj olmuyor acilmiyor

Muto37

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.1
Telefon Modeli
Xiaomi redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaslar redmi 5 plus telefonumu dün kendi sarj aleti ile dwgil de baska bir sarj aleti ile sarj ettim yaklaşık yarim saat boyunca sarj oldu sonra sarj olmamaya basladi daha sonra şarjı bitti sarja taktigimda beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyor ama telefon acilmiyor lutfen yardim edin

furkanbek868

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
19
Merhaba arkadaslar redmi 5 plus telefonumu dün kendi sarj aleti ile dwgil de baska bir sarj aleti ile sarj ettim yaklaşık yarim saat boyunca sarj oldu sonra sarj olmamaya basladi daha sonra şarjı bitti sarja taktigimda beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyor ama telefon acilmiyor lutfen yardim edin
hard reset atmayı deneyebilirsin bende kullanıyordum hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım.Eğer sorun devam ederse garantiye gönder

Oyla:

Muto37

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hard reset atmayı deneyebilirsin bende kullanıyordum hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım.Eğer sorun devam ederse garantiye gönder
Güç+ses tuşuna basili tutuyorum ama tepki yok bu arada telefon ithalatçı firma garantili garantiye gondersem sıkıntı cikarmi acaba ?

Oyla:

furkanbek868

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
19
Güç+ses tuşuna basili tutuyorum ama tepki yok bu arada telefon ithalatçı firma garantili garantiye gondersem sıkıntı cikarmi acaba ?
çıkmaz ama sen sadece başka şarja taktığın içinmi oldu bunlar

Oyla:
Üst Alt