Rom Redmi 5 Plus Rom ile ilgili sorum var

Birkan_KZLTN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Arkadaşlar merhaba, sizlere rom ile ilgili birkaç sorum var. Sorularım şu şekilde :

1-) Bootloaderi açınca telefon garanti dışı mı oluyor ? bi sıkıntı olursa geri gönüşü felan var mı (EVO garantili) garantide sıkıntı yaşar mıyım
2-) Telefona rom atmam uğraşlarıma ve eğer garanti dışı kalırsa buna değer mi ? genel olarak romdan isteğim : özelleştirme, performans vb.

sorularım bu şekilde, yardımcı olursanız bir de bi rom önerirseniz sevinirim :)

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Arkadaşlar merhaba, sizlere rom ile ilgili birkaç sorum var. Sorularım şu şekilde :

1-) Bootloaderi açınca telefon garanti dışı mı oluyor ? bi sıkıntı olursa geri gönüşü felan var mı (EVO garantili) garantide sıkıntı yaşar mıyım
2-) Telefona rom atmam uğraşlarıma ve eğer garanti dışı kalırsa buna değer mi ? genel olarak romdan isteğim : özelleştirme, performans vb.

sorularım bu şekilde, yardımcı olursanız bir de bi rom önerirseniz sevinirim :)
1)Ben evo bt yi arayıp bootlader kilidini açmanın garantiye etkisi olup olmadığını sordum olmayacağını söylediler
2) Custom romlar hatrı sayılır bi performans artısı ve özelleştirme sunuyor

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaanR5+

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
biraz geç olmuş ama bootloader kilidini açmak garantiyi bozmaz, ama ondan sonra yapmak istediğiniz rom root gibi işlemler eğer garantiniz Delta değil ise garantiyi bozar. Ve evet kesinlikle değer

Birkan_KZLTN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz geç olmuş ama bootloader kilidini açmak garantiyi bozmaz, ama ondan sonra yapmak istediğiniz rom root gibi işlemler eğer garantiniz Delta değil ise garantiyi bozar. Ve evet kesinlikle değer
rom attım hatta tekrardan stock a döndüm bile :D ama yinede teşekkür ederim :)

Üst Alt