Yardım Redmi 5 plus quick charge

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui10 global stabil
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,aliexprese kaydolmam sonucunda 5$ lık alışverişe 4$lık hediye çeki verdi. Bende dedim bunu kullanayım telefonun özelliklerine baktığımda 3.0 desteği gözükmüyor.Altta vereceğim üründe hem 2.1A var hem 3A çıkış var.sizce hızlı şarj eder mi arkadaşlar. Orijinal kablosu hızlı şarjı destekliyor mu? Bildiğiniz eğer ucuz şarj cihazı varsa aliexpresste paylaşırsanız sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kablo olarak ta bunu düşünnüştüm önerir misiniz

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Merhaba,aliexprese kaydolmam sonucunda 5$ lık alışverişe 4$lık hediye çeki verdi. Bende dedim bunu kullanayım telefonun özelliklerine baktığımda 3.0 desteği gözükmüyor.Altta vereceğim üründe hem 2.1A var hem 3A çıkış var.sizce hızlı şarj eder mi arkadaşlar. Orijinal kablosu hızlı şarjı destekliyor mu? Bildiğiniz eğer ucuz şarj cihazı varsa aliexpresste paylaşırsanız sevinirim

Kablo olarak ta bunu düşünnüştüm önerir misiniz
hocam redmi5plus özelliklerinde hızlı şarj belirtilmediği halde ben mi5 kullanıyorum hızlı şarj destekli orjinal şarj aletim(5V-2,5A) ile redmi5 plus ta denedim hızlı şarj oluyor. hızlı şarj ibaresi de geliyor. bu alacağınız şarj başlığıda markasız sıradan hızlı şarj destekli gibi ama iyi duruyor. baseus kabloda iyi duruyor. tabi bunlar fiyat olarak düşük fiyatlı ama bunlara göre biraz tuzlu ugreen, aukey, anker, tronsmart vb markalarda var inceleyebilirsiniz.

Mi5 Şarj Aletim

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam redmi5plus özelliklerinde hızlı şarj belirtilmediği halde ben mi5 kullanıyorum hızlı şarj destekli orjinal şarj aletim(5V-2,5A) ile redmi5 plus ta denedim hızlı şarj oluyor. hızlı şarj ibaresi de geliyor. bu alacağınız şarj başlığıda markasız sıradan hızlı şarj destekli gibi ama iyi duruyor. baseus kabloda iyi duruyor. tabi bunlar fiyat olarak düşük fiyatlı ama bunlara göre biraz tuzlu ugreen, aukey, anker, tronsmart vb markalarda var inceleyebilirsiniz.

Mi5 Şarj Aletim
Hocam cevabını için öncelikle çok teşekkür ederim bende yorumları okuduğumda en fazla 1A verdiğini söylemiş çoğu kullanıcı bu yüzden vazgeçtim ondan zaten benim şuanlık bi ihtiyacım yok her gece teli şarja takarım sabaha kadar dolar fakat şimdi 5$ lık bişey alırsam 4$ ı bedavaya geleceği için ortalama 30 tl lik bir şeye 6 tl vereceğim bu yüzden çok fazla para vermek istemiyorum. Zaten dolar bu kadar yülselmişken Aliexpressten alışveriş yapmak akıl kârı değil şuanlık bu arada şöyle bi şarj cihazı buldum ne kadar orijinaldir tartışılır ama aşağıya koyayım resmini yanına da 5 dolara tamamlanması için şöyle bi kablo seçtim sizce bu iş görür mü hocam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-26-21-42-07-098_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2018-09-26-21-42-07-098_com.alibaba.aliexpresshd.png
    866,1 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2018-09-26-21-41-49-821_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2018-09-26-21-41-49-821_com.alibaba.aliexpresshd.png
    575,9 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Sağdaki şarj başlığı orjinal değerler ve orjinal başlık sanırım ve kablo görselide çok güzel duruyor ama ne kadar iyidir tartışılır aynen dolar bu kadar artmışken aliexpressten alışveriş suan için akıl karı değil ama bunları 4$ indirim kullanmak için tercih edebilirsiniz

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60

Mi5 Şarj Aletim

Hocam şimdi dediklerinizr baktım da tuzluymuş cidden o kadar çok bi bütcem yok açıkçası öğrenci olmak zor bilirsiniz:D ama eğer derseniz ki 2.1A da hızlı şarj eder aşağıdaki ürünü alabilirim eğer tavsiye ederseniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-26-21-55-30-659_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2018-09-26-21-55-30-659_com.alibaba.aliexpresshd.png
    476,6 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Hocam şimdi dediklerinizr baktım da tuzluymuş cidden o kadar çok bi bütcem yok açıkçası öğrenci olmak zor bilirsiniz:D ama eğer derseniz ki 2.1A da hızlı şarj eder aşağıdaki ürünü alabilirim eğer tavsiye ederseniz
Aynen hocam o zamanlardan da geçtik bilirim clap~~ yani bu QC 3.0 kadar hızlı olmaz ama ve hızlı şarj ediliyor ibaresi de gelmeyebilir

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Aynen hocam o zamanlardan da geçtik bilirim clap~~ yani bu QC 3.0 kadar hızlı olmaz ama ve hızlı şarj ediliyor ibaresi de gelmeyebilir

Teşekkürler hocam mesajlarınız için önerilerinizi ve söylediklerinizi dikkate alacağım iyi akşamlar

Oyla:
Üst Alt