- Adım
- Mertcan
- Cihazım
- Poco X3
- Meslek
- Dondurulmuş Üni.
- Konular
- 63
Yaptığım bu deneme sonucunda aldığım ekran süresi bu %10'dan sonra devam ettirmek istemedim yoksa en az 1 saat daha alabilirdim biliyorum. Bu test sırasında 3G ve 4.5G pil tüketimini de karşılaştırdım ve gördüm ki 4.5G çok daha başarılı pil konusunda fakat paketim az . Kullandığım rom MIUIPRO 8.5.14 daha önce bir sürü rom denedim custom olsun MIUI tabanlı olsun en iyi kullanım deneyimi ve perfomansı bu romda buldum. Bu arada sistem dosyalarından bazı gereksiz uygulamaları da kaldırdım mesela MİHOME ve APPVault kaldırıp yerine Nova Launcher ve Nova TeslaUnread'ı sistem dosyalarına attım böylece arkada iki tane Launcher çalışmamış oldu sadece Nova çalışır durumda.
Parlaklık çoğu zaman otomatik 1 saate yakın sürede full'idi
Bu arada %78'e kadar hızlı bir tüketim vardı TWRP'den wipe cache yaptım kendine geldi.
Sizlerde kendi deneyimlerinizi bu konu altında paylaşırsanız farkları görmüş oluruz.
Parlaklık çoğu zaman otomatik 1 saate yakın sürede full'idi
Bu arada %78'e kadar hızlı bir tüketim vardı TWRP'den wipe cache yaptım kendine geldi.
Sizlerde kendi deneyimlerinizi bu konu altında paylaşırsanız farkları görmüş oluruz.