Soru Redmi 5 Plus Pil Çok Tükendi Uyarısı

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Merhaba arkadaşlar bu sabah telefonum'da Bi yazı gördüm sizlere sormak istedim. Her gece normalde telefonu mu WiFi filan açık şekilde koyarım köşeye çok Bi şarjı gitmez sabah alır giderdim. Ama ilk defa bu sabah Bi uyarı geldi telefona gece piliniz çok tükendi şarja takın yönergeleri takip edin gibi bişiler yazdı, yazıya bastım akıllı senaryolar diye Bi yere yönlendirdi sonra orada kaldı dondu bende kapattım acaba neden böyle bişi oldu?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Şöyle belirteyim hocam; MIUI9'da Akıllı Senaryolar>Uyku Modu vardı. Bunun işlevi cihazı uzun süre kullanmadığınız vakitlerde veya gece uyku moduna alıp çoğu işlevleri uyutup çok şarj harcamasının önüne geçmesiydi. Artık senkronizasyonları mı açık unuttunuz veya WiFi'yi ne için kullandıysa cihaz çok şarj harcadığı için sizi akıllı senaryolara yönlendirmiş ama bu ayar şuan MIUI10'da yok. MIUI10'da olmadığından dolayı tıklamış olduğunuz o yönlendirmede donması normal. Böyle durumda son uygulamaları kapatıp veya cihazı kapatıp yeniden açıp devam edebilirsiniz. İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt