Soru Redmi 5 Plus nasıldır?

Askaro11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yıldırım
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Kasım ayı stock rom
Telefon Modeli
Gm5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Redmi 5 Plus alacağım kullanıcısı varsa biraz bilgi verip tavsiyelerde bulunursa memnun olurum

Askaro11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yıldırım
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıldır sorusundan çok size ne lazım o kriterleri söyleyin ona göre yorum yapalım.
Hocam daha çok oyun falan oynayan bir insanım gün içinde şarj bazında beni idare eder gibi geldi belli sorularım yok açıkçası

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam daha çok oyun falan oynayan bir insanım gün içinde şarj bazında beni idare eder gibi geldi belli sorularım yok açıkçası
O halde size fazlasıyla yetecektir hocam 4000 mAh bataryası gerçekten verimli bir işlemciyle beraber SD 625 oluyor bu işlemci çok güzel ekran süreleri ve bekleme süresi veriyor. Oyun konusunda da sizi üzmez orta-düşük ayarda çoğu oyunu açıyor optimizesi iyi bir oyunsa yüksek de açabiliyor. Kamera olarak fiyatına göre yeterli root atıp Gcam yüklerseniz daha da iyi bir kamera deneyimi sağlarsınız. Şarj konusunu sormustunuz ama bu biraz genel özet oldu :D

Bu arada bütçe yetiyorsa note 6 yada beklerseniz note 7 alın derim oyun için daha performansli cihazlar sonuçta.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
10 gündür kullanıyorum, bataryasi iyi, sabah 9gibi şarjdan çıkardım gece 3bucuk, pubg aov oynadım defalarca şuan hala 27 şarjım. Eski telefonlarmda olsa iki defa daha şarj ederdim. Kamerası fena değil ama çok iyi de değil, oyun konusunda hiç bir sıkıntı yok orta düzeyde kasmadan oynanıyor. Mi arayüzü bana göre efsane, çok hızlı ve stabil, tema seçenekleri çok fazla. Parmak izi sensörü çok hızlı çalışıyor, onun haricinde yüz tanıma güzel çalışıyor, fiyatının en iyi telefonlarından biri budur, benim gibi bütçem az yada bir telefona verebileceğim bütçe fazla olamaz diyenlerdenseniz doğru telefon. Sanırım gm5 plus kullanıyorsunuz benim de eski telefonum o, o telden buna geçince eşekten inip ata binmiş hissi alacaksınız

Oyla:

Mehmet_849291

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
10 gündür kullanıyorum, bataryasi iyi, sabah 9gibi şarjdan çıkardım gece 3bucuk, pubg aov oynadım defalarca şuan hala 27 şarjım. Eski telefonlarmda olsa iki defa daha şarj ederdim. Kamerası fena değil ama çok iyi de değil, oyun konusunda hiç bir sıkıntı yok orta düzeyde kasmadan oynanıyor. Mi arayüzü bana göre efsane, çok hızlı ve stabil, tema seçenekleri çok fazla. Parmak izi sensörü çok hızlı çalışıyor, onun haricinde yüz tanıma güzel çalışıyor, fiyatının en iyi telefonlarından biri budur, benim gibi bütçem az yada bir telefona verebileceğim bütçe fazla olamaz diyenlerdenseniz doğru telefon. Sanırım gm5 plus kullanıyorsunuz benim de eski telefonum o, o telden buna geçince eşekten inip ata binmiş hissi alacaksınız
Ben de bugün aldım adaptörü fazla ısınmış ilk aldığınızda sizde de oldu mu?

Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
8-10 saat ekran süresi ile işimi sorunsuz hallediyor günü bırak ertesi günü rahat görürsün. Kamerası tatminkar ama iyi değil. Performans sorunsuz Miuipro ile daha bir güzel. Tavsiye ederim ama kronik arıza görürsün. Delta servis memnun edici.

Oyla:

levendpasa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
1
Global versiyon olarak alırsanız bence mutlu edecektir. Global versiyonlarda kutusunda cince yazı yok ve kutu rengi turuncu. Sonradan Global rom yuklenmis olanlar ise kirmizi kutusu ile uzerinde yazilar cince . Super telefon f/p urunu

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Fiyatına göre iki kat iş gören telefon... 8 aydır oğlumda var ve sorunsuz kullanıyor... Fakat; forumda dokunmatik sorunları ile güncelleme almayacak olması şeklinde bir kaç yerde sorun dile getirenler oldu... Forumda; bu model hakkında araştırma yaparsan daha etkili olacaktır, şahsen bu fiyata ben tavsiye ederim.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Ben de bugün aldım adaptörü fazla ısınmış ilk aldığınızda sizde de oldu mu?
Evet kendi adaptörü fazla ısınıyor ben onu kullanmıyorum başka markaların orjinal adaptörleri var şuan onu kullanıyorum. Önce eskileri bozayım diye

Oyla:
Üst Alt