- Adım
- Taha
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 22
MIUI 10 güncellemesi ne zaman gelecek acaba bir bilgisi olan var mı?
1 ayı bulur kanımca gelmesi.MIUI 10 güncellemesi ne zaman gelecek acaba bir bilgisi olan var mı?
Birtek pil ısınmıyor işte birde hindistan bölgesi yaparsan telefonu yüz kilidi geldi o kadar. Elle tutulur bişey yok.Oreo ya güncellendim fakat görünümde bir değişiklik olmadı can sıkıcı bir durum
Kardeş benim uygulamalar telefonu kurduğumda 600 mb yer kaplıyordu şuan uygulamalara baktım 3 gb yer kaplıyor ben bişey yüklemedim. Nedendir ?hocam xiaomi android sürümünü yükseltince arayüzü değiştirmiyor
android güncellemesinden olabilir hocam çok takılcak şeyler değil bunlar performansınızı çok etkilemezKardeş benim uygulamalar telefonu kurduğumda 600 mb yer kaplıyordu şuan uygulamalara baktım 3 gb yer kaplıyor ben bişey yüklemedim. Nedendir ?
Ben bölgeyi Hindistan yaptım da güncellemeler ile ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım diye merak ediyorum hocam bir bilginiz var mıdırandroid güncellemesinden olabilir hocam çok takılcak şeyler değil bunlar performansınızı çok etkilemez
kardes forumda var rootsuz falan guncelleme seklinde miui 10a gecebiliyosunMIUI 10 güncellemesi ne zaman gelecek acaba bir bilgisi olan var mı?
yok hocam yaşamazsınız.Ben bölgeyi Hindistan yaptım da güncellemeler ile ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım diye merak ediyorum hocam bir bilginiz var mıdır