Yardım Redmi 5 plus kasma

EnesKeskin_41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Guncelledikten sonra deli gibi donmalar var format falan attım geçmiyor özellikle sanal tuşları kullanamıyorum tam ekran modu kullanışlı ama sanal tus daha hoş su sanal tuslarda kasma birtek bendemi var yoksa güncelleme ile gelen bir sikintkmi bide nasıl geçer

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
Mi11 başlı başına sorun o cihazın hakkı mi10 mi11 le aşırı kasintilanmaya başladı

KampferSiege

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Red mi 5 plus
Konular
0
Bende de aynı şekil, ne yapacağız bilgisi olan var mı?

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
72
Guncelledikten sonra deli gibi donmalar var format falan attım geçmiyor özellikle sanal tuşları kullanamıyorum tam ekran modu kullanışlı ama sanal tus daha hoş su sanal tuslarda kasma birtek bendemi var yoksa güncelleme ile gelen bir sikintkmi bide nasıl geçer
Hocam bende de aynı sorun var forumdan bir dosya ile güncelleme yaptım Son kullanılan uygulamalara girmekte sorun yaşıyorum 3-4 kere girmek için tekrar tekrar deniyorum. Güncellemeden önce böyle bi sorun yoktu. kısmi bir düzenleme oldu ama cihaz çakma telefonlar gibi kasıyor.
Çözüm bulan var mı?
Yeni sıkıntısız bir güncelleme gelir mi?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Çözümü yok miui10 dönebilirsiniz. planlı eskitme redmi5 plus xiaomiye göre ömrünü doldurdu yeni cihaz satın alın diyor.

Black1man

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
6
Selamlar knk bende de aynı sorun vardı doğrusu sfırlayacaktım yada eski sürüme dönmeye çalışcaktım fakat tam emin değildim garantisi var çünkü şeyi indirdim google playden xiaomi yazınca xiaominin uygulamaları var orda poco başlatıco var onu indiridim eskisinden daha hızlı ekranı değişiyor yani uygulama yerleri değişiyor ama sen eski haline eski düzene yine geetirebiliyorsun tavsiye ederim anlamadıysan yaz kankam yani yine iyi bu desedğim şey

EnesKeskin_41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar knk bende de aynı sorun vardı doğrusu sfırlayacaktım yada eski sürüme dönmeye çalışcaktım fakat tam emin değildim garantisi var çünkü şeyi indirdim google playden xiaomi yazınca xiaominin uygulamaları var orda poco başlatıco var onu indiridim eskisinden daha hızlı ekranı değişiyor yani uygulama yerleri değişiyor ama sen eski haline eski düzene yine geetirebiliyorsun tavsiye ederim anlamadıysan yaz kankam yani yine iyi bu desedğim şey
Tamamdır denerim eyvallah <3

Üst Alt