Yardım Redmi 5 plus ime degişti acil yardım.

sanalvip

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.40.0 global rom
Telefon Modeli
redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonu alalı 3 ay oldu n11 mishop1 den Türkiye garantili aldım kutuda global yazıyor üzerinde global 10.02.0 kararlı global sürüm vardı bu günlerde 10.40.0 güncellemesinin geldiğini duydum telefona oto güncelleme gelmedi indirmek istedim ağ bağlantı hatası verdi sonra manuel indirdim 3 noktadan yüklemek istedim bu seferde uyumluluk sorunu çıktı.bende fastboot romu indirdim miflasla yükledim ürünün kilidi geldiginde açıktı sonradan farkına vardım telefonun ime si ve seri numarası degişti kutudaki seri no ve ime dogru ama şuan telefonda ki yüklü olanlar gerçek degil.ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum not telefonun arkasında meg7 yazıyor önceki yazılımdada model meg 7 yazıyordu şimdi yazılımda mee7 yazıyor sanırım forumda aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha vardı ne yaptı bilmiyorum.

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Geçmiş olsun.O yapılan işlemde imei değişmez silinir oda bi ihtimal daha başıma gelmedi. Sizin ya En baştan imei değişmiş şekilde geldi. Yada Kutuda kolayken yanlışlık yaptılar. Sizin yapacağınız telefondaki imei xiaomi imei sorgulama sitesinde sorgulatmak. Şayet doğruysa keyfine bakın. Yok sorunluysa büyük ihtimalle delta servistir ona gönderip onarım talep etmek en erken ve en geç 21 iş günü bekletmeden göndermezler bunuda belirteyim.

Oyla:
Üst Alt