Redmi 5 Plus ta çentik yokkiHani iPhone x te fln varya ekranın üstünde ondan
Sanırım sanal bir bardan bahsediyor ama çentik olmayan ekranda öyle bir şey kullanmak, oldukça fazla bir ekran alanınızdan kaybetmenize yol açar. Bence çentik sevdası için ekranınızdan vazgeçmeyin. Üstelik, öyle bir şey olduğunu maalesef sanmıyorum. Eğer yine de çok çok istiyorsanız, Play Store'daRedmi 5 Plus ta çentik yokki
Bence arkadaşın fazla bilgisi yok centigi yazılımsal birşey sanıyor. Halbuki çentik dediği yerde kamera var ama bu redmi 5 Plus ta mevcut değil. Bahsimi bu yönde yatiriyorumSanırım sanal bir bardan bahsediyor ama çentik olmayan ekranda öyle bir şey kullanmak, oldukça fazla bir ekran alanınızdan kaybetmenize yol açar. Bence çentik sevdası için ekranınızdan vazgeçmeyin. Üstelik, öyle bir şey olduğunu maalesef sanmıyorum. Eğer yine de çok çok istiyorsanız, Play Store'daLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgibi bir çok uygulama mevcut. Tekrar ROM kurmanıza değeceğini düşünmüyorum.
Çentikli olmasını/görünmesini istediğiniz yere ya ince siyah bir band yapıştırın yada bir kalıp hazırlayın ve çentikli olmasını istediğiniz yere siyah boya tatbik edin...güzel görünmesi için tabiki ince işçilik gerektiriyorBence arkadaşın fazla bilgisi yok centigi yazılımsal birşey sanıyor. Halbuki çentik dediği yerde kamera var ama bu redmi 5 Plus ta mevcut değil. Bahsimi bu yönde yatiriyorum
Hocam ben modifiye sevmiyorum belki konu sahibi arkadaş ilgilenir. Benim arabam bile full orjinal ama arabalara rom yuklense eu rom yüklerdimÇentikli olmasını/görünmesini istediğiniz yere ya ince siyah bir band yapıştırın yada bir kalıp hazırlayın ve çentikli olmasını istediğiniz yere siyah boya tatbik edin...güzel görünmesi için tabiki ince işçilik gerektiriyor
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk