Soru Redmi 5 plus için çentikli güzel rom varmı

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Redmi 5 plus için çentikli güzel rom varmı biliyor saniz link atarmisiniz

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Redmi 5 Plus ta çentik yokki
Sanırım sanal bir bardan bahsediyor ama çentik olmayan ekranda öyle bir şey kullanmak, oldukça fazla bir ekran alanınızdan kaybetmenize yol açar. Bence çentik sevdası için ekranınızdan vazgeçmeyin. Üstelik, öyle bir şey olduğunu maalesef sanmıyorum. Eğer yine de çok çok istiyorsanız, Play Store'da gibi bir çok uygulama mevcut. Tekrar ROM kurmanıza değeceğini düşünmüyorum.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Sanırım sanal bir bardan bahsediyor ama çentik olmayan ekranda öyle bir şey kullanmak, oldukça fazla bir ekran alanınızdan kaybetmenize yol açar. Bence çentik sevdası için ekranınızdan vazgeçmeyin. Üstelik, öyle bir şey olduğunu maalesef sanmıyorum. Eğer yine de çok çok istiyorsanız, Play Store'da gibi bir çok uygulama mevcut. Tekrar ROM kurmanıza değeceğini düşünmüyorum.
Bence arkadaşın fazla bilgisi yok centigi yazılımsal birşey sanıyor. Halbuki çentik dediği yerde kamera var ama bu redmi 5 Plus ta mevcut değil. Bahsimi bu yönde yatiriyorum :)

Oyla:

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom geliştiren ler çentik li yapamaz mı romu onu kastteddim

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bence arkadaşın fazla bilgisi yok centigi yazılımsal birşey sanıyor. Halbuki çentik dediği yerde kamera var ama bu redmi 5 Plus ta mevcut değil. Bahsimi bu yönde yatiriyorum :)
Çentikli olmasını/görünmesini istediğiniz yere ya ince siyah bir band yapıştırın yada bir kalıp hazırlayın ve çentikli olmasını istediğiniz yere siyah boya tatbik edin...güzel görünmesi için tabiki ince işçilik gerektiriyor8=)

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Çentikli olmasını/görünmesini istediğiniz yere ya ince siyah bir band yapıştırın yada bir kalıp hazırlayın ve çentikli olmasını istediğiniz yere siyah boya tatbik edin...güzel görünmesi için tabiki ince işçilik gerektiriyor8=)

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam ben modifiye sevmiyorum belki konu sahibi arkadaş ilgilenir. Benim arabam bile full orjinal :) ama arabalara rom yuklense eu rom yüklerdim :)

Oyla:

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Neyse boşver in centigi de dokunmatik sürekli gidiyor 5 6 kere ekranı açıp kapatınca geliyor 2 aydır var sorun sürekli gidiyor

Oyla:
Üst Alt