Yardım Redmi 5 plus için arka planda sıkıntısız çalışan adım sayar

BABLEG

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BABLEG
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10 global
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, redmi 5 plus için arka planda düzgün bir şekilde çalışan adım sayar varmı ?
marketteki uygulamalarin nerdeyse hepsini denedim fakat redmi 5 plus'sa arka planda çalıştırma ve açılışta başlat ayarlarini yapmama rağmen bir şekilde kapaniyor ve verim alamadim. magisk ile yükleyebilceğim bir modül varsa benim için çok daha iyi olur şimdiden teşekkürler.

deneme

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deneme
Cihazım
Mi Note
Konular
5
Google Fit

Google Fit uygulaması interneti kullanarak sizin günlük yürüdüğünüz yolu hesaplar ve oldukça kullanışlı bir uygulamadır.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bu tarz uygulamalar adımlarınızı size doğru bir şekilde aktarmıyor hocam. Ya çok fazla, ya çok eksik sayıyor. Sağlıklı bir sonuç elde etmeniz için akıllı bir bileklik veya saat kullanmalısınız. Onlar bile size en doğru sonucu vermiyor.

Oyla:

BABLEG

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BABLEG
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google Fit

Google Fit uygulaması interneti kullanarak sizin günlük yürüdüğünüz yolu hesaplar ve oldukça kullanışlı bir uygulamadır.
Bir arkadaşım o uygulamayi kullaniyodu ama otobüse falan bindiğinde sapitiyodu özellikle çok dur kalk yapilan bi yerde bindiyse saçma sapan sonuçlar veriyodu. başka mobil veri gerektirmeyen sadece telefon sensörlerini ve gps ile çalışan bir uygulama olursa çok daha iyi olur.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt