Yardım Redmi 5 Plus Güncelleme Sorunu !

DoganinDsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Arkadaşlar araştırdığım kadarıyla Redmi 5 Plus'lara güncelleme geldi en azından bendeki sürümün daha üst sürümleri yayınladı...

Ben ne ettim ne etmediysem güncelleme alamadım...

Cihazı ismini vermek istemediğim çok büyük bir alış veriş sitesinden aldım, burada fake rom falan muhabbeti var, anlayamadım cihazımda herhangi bir sorun mu varmı sizce iade etmeli miyim?

Ekli dosyalar

• Telefon.png
    Telefon.png
    127,3 KB · Görüntüleme: 30

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Güncelleyiciden güncel paketi indirip güncelleme yapmayı deneyin. İşe yaramazsa BL kilidini açıp Mi Flash ile güncel ROM'u kurunuz.

Oyla:

DoganinDsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleyiciden güncel paketi indirip güncelleme yapmayı deneyin. İşe yaramazsa BL kilidini açıp Mi Flash ile güncel ROM'u kurunuz.

Güncelleyicide sorun var benim anlamadığım, benim cihazın neden otomatik olarak güncelleme almadığı? Dediğiniz yolları deneyeceğim teşekkür ederim...

Oyla:

efecepni

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe Çepni
Cihazım
Redmi 7A
Konular
11
Cihazınızın Kutusu Kırmızı Ve Çince mi,Açılırken Altında Unlocked Yazıyor mu?

Oyla:

DoganinDsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Cihazınızın Kutusu Kırmızı Ve Çince mi,Açılırken Altında Unlocked Yazıyor mu?

inanın hatırlamıyorum, ofisteyim şu an kutu evde, akşam bakar size bilgi veririm ama anladığım kadarıyla çin romlu cihaz... yine de kutudan teyit mi etmek lazım ?

Oyla:

efecepni

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe Çepni
Cihazım
Redmi 7A
Konular
11
inanın hatırlamıyorum, ofisteyim şu an kutu evde, akşam bakar size bilgi veririm ama anladığım kadarıyla çin romlu cihaz... yine de kutudan teyit mi etmek lazım ?
Aynen Öyle Peki Cihaz Yanınızda İse Açıp Kapatır mısınız Açılırken Ekranın Altında Unlocked Yazıyor mu Diye. Çünkü Romunuz 5 Haneli Bir Yerde Görmüştüm 5 Haneli Romların Fake Rom Olduğunu Çünkü Dün Birinin Başına Geldi. Cihazınız Çin Romlu Değil.

Oyla:

DoganinDsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Aynen Öyle Peki Cihaz Yanınızda İse Açıp Kapatır mısınız Açılırken Ekranın Altında Unlocked Yazıyor mu Diye. Çünkü Romunuz 5 Haneli Bir Yerde Görmüştüm 5 Haneli Romların Fake Rom Olduğunu Çünkü Dün Birinin Başına Geldi. Cihazınız Çin Romlu Değil.

yok daha önce aynı bilgiyi gördüm bir yerlerde, açtım kapadım unlocked yazısı yazmıyor... az biraz kurcaladım ama beceremedim sanırım...

Oyla:

efecepni

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe Çepni
Cihazım
Redmi 7A
Konular
11
yok daha önce aynı bilgiyi gördüm bir yerlerde, açtım kapadım unlocked yazısı yazmıyor... az biraz kurcaladım ama beceremedim sanırım...
Biride İnternetten Redmi 5 Plus Almış Satıcı Romun Sonradan Yüklendiğini Söylemiş Ve O Telefonda Güncelleme Almıyor İlk Önce BL Kilidi Açmadan Telefona Çin Romu Yükleyin Yedeklerinizi Alın. Diller Sadece Çince Ve İngilizce. Sonra BL Kilidi Açma Talebi Oluşturun Süre Olarak 720 Saat Yani 30 Gün Bir Süreden Sonra Kilidiniz Açıldığında Global Stabil Rom Kurun Ve Bu kadar. İsterseniz Satıcıyla Konuşun Kabul Ederse İşlemleri O Yapsın.

Oyla:
Üst Alt