Yardım Redmi 5 plus ekranda iz çıktı

farukbngl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Öncelikle iyi forumlar. Redmi 5 plus cihazını alalı 2 ay olmuştu. Ve az önce oyundan çıktığımda oyundaki bazı simgelerin ekranında görüldüğünü farkettim. Telefonu rebootladım ama sorun yine devam ediyor. Kalıcı bi sorun mudur acaba ve garanti kapsamında mıdır.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Sanırım hayalet ekran olmus. Garanti kapsamında diye biliyorum

Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
Telefon oyun oynarken ısındıkça izler artar. Soğudukça kaybolur. Zamanla izler çoğalır ki zaten çoğaldığı için farketmeye başlamışsin. Servise gönderirseniz servis telefonu açar ve tabi ki yeni açılan soğuk telefonda izleri göremez. su anlık tamir yapmak onların inisiyatifine kalmış diyebilirim. Play storede hayalet ekranı duzelttigi sanilan ama kontrastı arttırarak izlerin görülmesini engelleyen ama hiçbir faydası olmayan programlar var. Mi5 de başıma geldi o nedenle ips ekranlarda herkesin başına gelen 2 sorundan biridir. Diğeri de ekran sararmasıdir.

Oyla:

farukbngl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon oyun oynarken ısındıkça izler artar. Soğudukça kaybolur. Zamanla izler çoğalır ki zaten çoğaldığı için farketmeye başlamışsin. Servise gönderirseniz servis telefonu açar ve tabi ki yeni açılan soğuk telefonda izleri göremez. su anlık tamir yapmak onların inisiyatifine kalmış diyebilirim. Play storede hayalet ekranı duzelttigi sanilan ama kontrastı arttırarak izlerin görülmesini engelleyen ama hiçbir faydası olmayan programlar var. Mi5 de başıma geldi o nedenle ips ekranlarda herkesin başına gelen 2 sorundan biridir. Diğeri de ekran sararmasıdir.
Ekran doygunluğunuda arttırmıştım onunda etkisi vardır belki

Oyla:

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
alakası yok tam anlamıyla donanımsal bir sorun , ekran değişimi dışında bir çözümü yok onuda ilerleyen vakitte ister kendiniz ister servisinizle halledebilirsiniz.

Oyla:

CRTL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
ghost screen olmuş servis halleder diye düşünüyorum bence bir şansınızı deneyin.

Oyla:
Üst Alt