Yardım Redmi 5 Plus Dokunmatik Ekran Algılamıyor

Hamsterx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
24
Redmi 5 plus 32 gb glibal cihazım mevcut cihazi alali 3 ay oldu 1 haftadir dokunmatik donuyor algilamiyor vs. Kac kere yardim istedim hep konuyu kapattiniz yardima ihtiyacim var kimse yardimci olmuyor cihazi sifirladim betaya gectim hala duzelmedi ne yapabilirim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aynı konudan 4 tane açmışsınız ve sadece bir tanesi kapatılmış... "Kac kere yardim istedim hep konuyu kapattiniz" ifadenizdeki "hep" kelimesi pek doğru görünmüyor...

Konularınızı açtığınız forum bölümü "custom romlar" Bu bölümde sadece custom romlara ilişkin bilgi paylaşımı yapılıyor dolayısıyla yardım alamamanız da son derece doğal.

Konunuzu "sorular ve yardım talepleri" bölümüne alıyor ve diğer konularınızı çöp kutusuna taşıyorum. Bu bölüm altından yardım bulma şansınız çok daha yüksek olacaktır ancak cihazınızı sıfırladığınızı ve farklı rom da denediğiniz belirtmişsiniz. Bunlara rağmen düzelmediyse cihazınızda donanımsal bir arıza olma ihtimali son derece yüksek eğer cihazınız garantili ise garanti servisine göndermenizi tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt