Yardım Redmi 5 Plus camera2api açılmıyor!

makaron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Redmi 5 Plus cihazımda bootloader kilidi açık ve TWRP yüklü. TWRP içerisinden camera2api kurulumu yaptığımda ve daha sonra Manuel Camera App ile kontrole ettiğimde sonuç alamadım.

Bunun ardından OrangeFox Recovery ile de denedim fakat sonuç aynı. Manual Camera Compatibility testinde tüm seçenekler yine yeniden kırmızı çıkıyor. Durumu nasıl çözeceğimi bilemiyorum.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Redmi 5 Plus cihazımda bootloader kilidi açık ve TWRP yüklü. TWRP içerisinden camera2api kurulumu yaptığımda ve daha sonra Manuel Camera App ile kontrole ettiğimde sonuç alamadım.

Bunun ardından OrangeFox Recovery ile de denedim fakat sonuç aynı. Manual Camera Compatibility testinde tüm seçenekler yine yeniden kırmızı çıkıyor. Durumu nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
Twrpden format data yapın geri çıkıp camera2api kurun sonra telefonu açıp kontrol edin bende de kurulmuyordu böyle yapıp kurabildim. Format data yapınca verileriniz silinir telefon sıfırlanır yedek almayı unutmayın.

makaron

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu yapmak yerine orangefoxtan camera2api kurdum fakat yine olmadı. En son magisk kurduğumda sorun çözüldü.

Üst Alt