Yardım Redmi 5 Plus bootloader kilidi

Nurullah Nas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.1.0 global
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus 64GB
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar redmi 5 plus telefonumu ekran sıkıntısından dolayı değişim talebi ile satıcıya göndereceğim bootloader kilidinin açık olması sorun yaratabilirmiş araştırdığım kadarıyla ve hiçbir şeklide kilidi açmamama rağmen kilidin açım oluduğu yazıyor (nasıl açılacağını dahi bilmiyorum) telefon geleli 10 gün oldu bu kilit nasıl açılmış olabilir, nasıl kapatabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Kilidin açık olması sorun olmuyor. Bu şekilde gönderebilirsiniz

Oyla:

qwake17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
28
Selamlar redmi 5 plus telefonumu ekran sıkıntısından dolayı değişim talebi ile satıcıya göndereceğim bootloader kilidinin açık olması sorun yaratabilirmiş araştırdığım kadarıyla ve hiçbir şeklide kilidi açmamama rağmen kilidin açım oluduğu yazıyor (nasıl açılacağını dahi bilmiyorum) telefon geleli 10 gün oldu bu kilit nasıl açılmış olabilir, nasıl kapatabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Garanti Delta mı KVK mı? Delta ise sorun olmuyormuş. Ve telefon hakkında menüsünün ekran görüntüsünü atar mısınz? Çünkü kendi kendine bootloader kilidi açılmaz.

Oyla:

Nurullah Nas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti Delta mı KVK mı? Delta ise sorun olmuyormuş. Ve telefon hakkında menüsünün ekran görüntüsünü atar mısınz? Çünkü kendi kendine bootloader kilidi açılmaz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ritzy garantili ve satıcıya garantiye göndermek istemediğimi söyledim değişim talep ettim gönderin bid biz bakalım dedeiler

Oyla:

qwake17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
28
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ritzy garantili ve satıcıya garantiye göndermek istemediğimi söyledim değişim talep ettim gönderin bid biz bakalım dedeiler
Herhalde satın aldığınız kişi veya kurum çin cihazına global rom yükleyip satmış. Bootloader kilitlemenizi tavsiye etmem.

Oyla:

Nurullah Nas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhalde satın aldığınız kişi veya kurum çin cihazına global rom yükleyip satmış. Bootloader kilidini kapatmanızı tavsiye etmem.
Cevabınız için teşekürler resmi tatilden dolayı bu gün kargolayamadım anca yarın

Kilidin açık olması sorun olmuyor. Bu şekilde gönderebilirsiniz
Teşekür ederim

Oyla:
Üst Alt