Soru Redmi 5 plus bildirim çubuğunda sürekli çıkan sistem arayüzü sd kart takılı uyarısı nasıl kaldırılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Arkadaşlar cihaza hafıza kartı taktım sürekli olarak bildirim çubuğuna samsung sd kart takılı yazısı geliyor siliyorum sonra tekrardan geliyor.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Arkadaşlar cihaza hafıza kartı taktım sürekli olarak bildirim çubuğuna samsung sd kart takılı yazısı geliyor siliyorum sonra tekrardan geliyor.
Ayarlar > Bildirimler&Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri > açılan uygulamayı bulun üzerine basın açılan ekrandan hangi özelliklerin kapatılmasını istiyorsanız kapatın veya hepsini komple kapatan bildirimleri göster seçeneğini pasif hale getirin :)

Oyla:

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onu denedim olmuyor. Zaten en üstteki tik pasif olarak açıkda duruyor ve kapatılamıyor. Altındaki herşeyi kapadım ama yine kafadına göre bildirim çubupuna sd kart uyarısı geliyor.
[doublepost=1526059184,1523699139][/doublepost]Yokmu arkadaşlar bunu kapamanın başka bir yolu sırf o yüzden sd kartı takmıyorum telefona.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ayarlar > Bildirimler&Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri > açılan uygulamayı bulun üzerine basın açılan ekrandan hangi özelliklerin kapatılmasını istiyorsanız kapatın veya hepsini komple kapatan bildirimleri göster seçeneğini pasif hale getirin :)

Bende de ara ara temizle geliyor ve kapatamadim hocam. Bazi bildirim erişimlerini o şekilde kısıtlamaya izin vermiyor Miui.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bende de ara ara temizle geliyor ve kapatamadim hocam. Bazi bildirim erişimlerini o şekilde kısıtlamaya izin vermiyor Miui.
Bu yüzden en iyisi custom rom kurup kullanmak :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Yüklü uygulamalardan dosya yöneticisini bulun ardından bildirimler kısmına gelip bildirimlerini kapatın

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Yüklü uygulamalardan dosya yöneticisini bulun ardından bildirimler kısmına gelip bildirimlerini kapatın
Nasıl yani drunk~~ iyi de, bildirimi dosya yöneticisi değil sistem arayüzü veriyor 8=)

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
bildirime basıp sd kartı kurmayı dene
Bildirim bu, zaten low-level exFAT formatlı ve sağlam olan sd card, nasıl kurulur?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Nasıl yani drunk~~ iyi de, bildirimi dosya yöneticisi değil sistem arayüzü veriyor 8=)
Biliyoruz hocam arayüz olduğunu galiba yazılımsal hata bu ama ben böyle yaptım heniz bir kere verdi başka vermedi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt