Yardım Redmi 5 Plus Beyaz Işık yanıp sönüyor ama telefon açılmıyor.

Canpkcga

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can Polat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.9.2 idi sanırım
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Gece yatmadan önce yastığın altına bıraktım uyandığımda ekran kapalıydı açma tuşuna bastığımda ışık yanıp sönüyordu. Sarja taktım ışık sürekli yanıp sönüyor boot ekranına da gidemiyorum sorun ne olabilir Yardımcı olursanız sevinirim.

r.kazel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
RedMi5+
Konular
0
Gece yatmadan önce yastığın altına bıraktım uyandığımda ekran kapalıydı açma tuşuna bastığımda ışık yanıp sönüyordu. Sarja taktım ışık sürekli yanıp sönüyor boot ekranına da gidemiyorum sorun ne olabilir Yardımcı olursanız sevinirim.
Sorunu hortlatıyorum. An itibariyle bende de aynı sorun başladı. Sorunun çözümüyle ile ilgili yanıtlarınzı bekliyorum

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ansızın dururken mi oldu sizinkide? Redmi 5 plus mı?
Sorunu hortlatıyorum. An itibariyle bende de aynı sorun başladı. Sorunun çözümüyle ile ilgili yanıtlarınzı bekliyorum

Oyla:

r.kazel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
RedMi5+
Konular
0
Ansızın dururken mi oldu sizinkide? Redmi 5 plus mı?
Hocam çabuk cevap verdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Evet RedMi 5+
Sorun arkadaşın sorunuyla hemen hemen aynı. Sabah şarja takınca ışık sürekli belli aralıklarla yanıp sönüyordu. Halbuki gece sorunsuz çalışıyordu.
Bilgisayardan yazıp aratınca forum olduğunu öğrendim ve yazdım. Bu sırada kontrol ettim alalı 3 seneyi geçmiş batarya aklıma geldi. arkasının nasıl açılacağını öğrenip açtım. Batarya anakart bağlantısını çıkarıp şarja taktım. Telefon ekranı çalıştı. Şarj kablosunu çıkarıp batarya bağlantısını tekrar yapıp arka kapağını kapatmadan şarja tekrar bağlayınca bu sefer şarj olmaya başladı.

Telefonumdaki sorunum tam olarak nedir bilmiyorum ama şimdi telefonu açık halde şarj edebilirim. Sorunum ilerde büyür mü? okuduğuma göre çöp olan Mi5/6 telefonlar varmış. Cevaplarsanız sevinirim. İyi günler

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu cihazların ömrü doluyor artık EMMC arızası ortaya çıkıyor.

Oyla:
Üst Alt