Yardım Redmi 5 Plus Arka Plan Sorunu

FairLighty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mı 10T Pro
Konular
32
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaslar merhaba yeni kullanmaya basladim ancak anlayamadigim birsey var. Misal muzik uygulamasi menude dolasirken caliyor ancak resimdeki bolumu acip yukari kaydirip oradan gidince arka planda calismaya calmaya devam etmiyor. bu olay genelde her program icin gecerli vpn, download manager vs bu sorunu nasil cozebilirim.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Ee hocam sende ordan uygulamayı tamamen kapatıyorsun. Kalsın öyle . Her telefon için geçerli uygulamayı kapatırsan çalışmaz

Oyla:

FairLighty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mı 10T Pro
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ee hocam sende ordan uygulamayı tamamen kapatıyorsun. Kalsın öyle . Her telefon için geçerli uygulamayı kapatırsan çalışmaz

hocam onceden samsung kullaniyodum ondada var son uygulamalar bolumu bilirsin genelde orta tusun solundaki dokunmatik oluyor oradan kapatinca muzik vs arka planda hala calismaya devam ediyordu. bu cihazda boyle olunca sasirdim bi problem vs var zannettim

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
hocam onceden samsung kullaniyodum ondada var son uygulamalar bolumu bilirsin genelde orta tusun solundaki dokunmatik oluyor oradan kapatinca muzik vs arka planda hala calismaya devam ediyordu. bu cihazda boyle olunca sasirdim bi problem vs var zannettim
O zaman şöyle bir yöntem söyleyebilirim. Müzik uygulamasını son uygulamalar menüsünde yukarı değilde aşağı doğru çekin kilitlenecektir . Bundan sonra çarpıya basıp tüm uygulamaları temizlesenizde kapanmaz

Oyla:

FairLighty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mı 10T Pro
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman şöyle bir yöntem söyleyebilirim. Müzik uygulamasını son uygulamalar menüsünde yukarı değilde aşağı doğru çekin kilitlenecektir . Bundan sonra çarpıya basıp tüm uygulamaları temizlesenizde kapanmaz

hocam ben xiaomiye yeni gectimde cok anlamiyorum iznin olursa birsey daha sorayim. ben bolgeyi turkiye degilde hindistan sectim ayarlara volte secenegi geldi actim ancak yukarida volte ile alakasi vs hicbir isaret yok calisiyor mudur acaba suan

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
hocam ben xiaomiye yeni gectimde cok anlamiyorum iznin olursa birsey daha sorayim. ben bolgeyi turkiye degilde hindistan sectim ayarlara volte secenegi geldi actim ancak yukarida volte ile alakasi vs hicbir isaret yok calisiyor mudur acaba suan
sanmıyorum çalışacağını .

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
hocam nasil cozebiliriz biliyor musunuz ?
operatör ile alakalı , önce operatörün desteklediği bir cihazda sim kartınızı volteye etkinleştirmeniz gerek. Ondan sonra kesin olmamakla birliye cihazınızda çalışabilir.

Oyla:
Üst Alt