Yardım Redmi 5 plus arızası

yasotastan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Taştan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
39
Arkadaşlar geçen ay red mi 5 plus telefonum film izlerken bi anda siyah ekran verip 30 saniye boyunca ses cıkararak kapandı geri açmaya çalıştığımda telefonum açılmadı. sarja taktığımda ise 1 dakika boyunca sarj ışığı seri şekilde yanıp yanıp söndü garantiye göndermeden önce telefonu açmaya çalıştığımda 2 veya 3 kere mi logosu gelip kapandı sonra hiç açılmadı garantiye gönderdiğimde kasaya gelen darbe yüzünden yapılmamıştır diye geri geldi.

not: telefonum 8 ay önce düşmüştü kasanın sağ sım girişi yeri darbe almıştı 8 ay boyunca sım girişi rahat cıkartabılıyor kullanabılıyor ve hıc bır sıkıntı yoktu goruntu bakımından.

Bilen arkadaşlar sorun nedir nasıl yapılır bilen yardımcı olabilir mi?

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Arıza hakkında bilgi vermedi mi servis ?

İyi bir tamirciye verip yaptırın bence zaten garanti dışı kalmış cihaz bundan sonra anakart bile yansa sizden bilecektir servis....

Hiç uğraşamam diyorsan telefonun durumunu belirtip satın...

Oyla:

yasotastan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Taştan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arıza hakkında bilgi vermedi mi servis ?

İyi bir tamirciye verip yaptırın bence zaten garanti dışı kalmış cihaz bundan sonra anakart bile yansa sizden bilecektir servis....

Hiç uğraşamam diyorsan telefonun durumunu belirtip satın...

Hiç bir bilgi yok aradığımda telefon kasada kı darbeden dolayı acılmıyor denildi. uygun bi fiyata yaptırmayı tercih etmeyi düşünüyorum. xiaomin türkiyede bi teknik servisi yok mu acaba ?

Oyla:
Üst Alt