Yardım Redmi 5 plus alınır mı ?

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Arkadaşlar ben redmi 5 plus almayı düşünüyorum.Almaya değer mi telefon güncelleştirme desteği verirler mi ? Arada unutulup gider mi telefon aklımda çok sorular var yanıtlayanlara şimdiden teşekkürler.

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
TWRP'nin geri dönüşü var evet Mİ Flash ile 0 haline döndürebilirsiniz yada oriinal recovery dosyasını flashlayabilirsiniz garanti devam eder bu şekilde. Google Kamera ben rootsuz bir şekilde olup olmadığını tam olarak bilmiyorum onun hakkında bilgim yok. Hızlı şarj desteği var ama içinden çıkan adaptör desteklemiyor QC destekli bir adaptör almanız gerekir bu arada kutudan kulaklık da çıkmıyor. Bizim cihazlara Temmuz sonunda dağıtıma çıkacak MİUİ 10 1.5 ay kaldı beklersiniz onu kullanırsınız Google Kamera ile uğraşmaya gerek kalmaz.
O halde 1.5 ay beklemek daha mantıklı sizinde söylediğiniz gibi. Mi flash ile istediğim zaman telefonu ilk aldığım günkü gibi yapabilecekmiyim yedekleme vs almadan. Hızlı sarj aleti önerirmisiniz rica etsem ? Yan Sanayi vs olmasın kaliteli olsun

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
O halde 1.5 ay beklemek daha mantıklı sizinde söylediğiniz gibi. Mi flash ile istediğim zaman telefonu ilk aldığım günkü gibi yapabilecekmiyim yedekleme vs almadan. Hızlı sarj aleti önerirmisiniz rica etsem ? Yan Sanayi vs olmasın kaliteli olsun
Evet direk 0 haline döndürebilirsiniz. Hızlı şarj aleti olarak önerebileceğim cihaz yok açıkcası bakmadım hiç :( ama forumu gezerseniz bulursunuz başka konularda önerilen.

Oyla:

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Evet direk 0 haline döndürebilirsiniz. Hızlı şarj aleti olarak önerebileceğim cihaz yok açıkcası bakmadım hiç :( ama forumu gezerseniz bulursunuz başka konularda önerilen.
Size teşekkür ederim mütevazı birisiniz Yardımınız için teşekkür ederim.Telefinu aldığımda konu açacağım "ne yapmam gerek, ne önerirsiniz" İnşAllah ordada sizin gibi yardimci olan birileri çıkar, çıkacağını umuyorum.Bir sorunum olduğunda size yazabilir miyim ? Örneğin twrp kurma vs...

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Size teşekkür ederim mütevazı birisiniz Yardımınız için teşekkür ederim.Telefinu aldığımda konu açacağım "ne yapmam gerek, ne önerirsiniz" İnşAllah ordada sizin gibi yardimci olan birileri çıkar, çıkacağını umuyorum.Bir sorunum olduğunda size yazabilir miyim ? Örneğin twrp kurma vs...
Ben size teşekkür ederim :) . Forumda Redmi 5 Plus konusunda her şey var TWRP ile ilgili ama genede bir şey olursa yazabilirsiniz tabii ki.

Oyla:

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Ben size teşekkür ederim :) . Forumda Redmi 5 Plus konusunda her şey var TWRP ile ilgili ama genede bir şey olursa yazabilirsiniz tabii ki.
Peki telefona yüz tanıma özelliği ekleyebiliyormuyuz ? Sanırım bu işlem rom ile olacak rom atarken garantiyi bozacak bir işlem yapmıyoruz değil mi?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Peki telefona yüz tanıma özelliği ekleyebiliyormuyuz ? Sanırım bu işlem rom ile olacak rom atarken garantiyi bozacak bir işlem yapmıyoruz değil mi?
Benim şu anda yüklediğim Custom Rom'da var yüz tanıma. Root ile stock rom'da 9.5.4.0 sürümünde eklenebiliyordu.

Oyla:

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Benim şu anda yüklediğim Custom Rom'da var yüz tanıma. Root ile stock rom'da 9.5.4.0 sürümünde eklenebiliyordu.
Bu rom atma rootsuz olmuyor mu ya illa garantiyi bozacaklar. Telefonu aldığımda destek olursun umarım :))

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Oyla:

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Olmuyor :( . Elimden geldiğimce olurum tabii yardımcı.
Cidden çok teşekkür ederim yardımın için konu açtığımda forumdaki arkadaşlarında yardımcı olacağına inanıyorum. Görüşmek üzere hayırlı günler :)

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Cidden çok teşekkür ederim yardımın için konu açtığımda forumdaki arkadaşlarında yardımcı olacağına inanıyorum. Görüşmek üzere hayırlı günler :)
Olurlar hocam sıkıntı olmaz bende yeni sayılırım bu forumda ama herkes birbirine gerçekten yardımcı oluyor. Tekrar görüşmek üzere size de iyi günler. :)

Oyla:
Üst Alt