Yardım Redmi 5 Plus 9.2.6.0.0

derin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
derin
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Arkadaşlar telefonumda bu sürüm var ve fake rom olduğu söyleniyor . Asla güncelleme gelmiyor . fastboot gibi şeylerle güncellemeye çalıştığımda flash modem error alıyorum.
EDL mode ile güncellerkende 'Flashing' de takılı kalıyor 10000 saniye den fazla geçmesine rağmen bitmiyor. Çözümü nedir?

derin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
derin
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet açık

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Oyla:

K46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Tamamen aynı durumdayım, bu romda BL açık görünüyor ama o da fake, BL aslında kapalı. Benim telefon MEE7 olduğu için, China developer denedim güncelleyiciden, illegal rom hatası verip yüklemeye izin vermedi. Testpoint yöntemiyle Windows 10 64 bitle, Mi Flash 2016 ve 2018 versiyonlarıyla denedim. Her seferinde NON-HLOS.bin kısmında 25-30 dk. takılı kaldı. Brick oldu diye korktum ama, telefon eski romla normal açıldı. ilk kez mi kullanıyorum bu yüzden tekrar denemeye cesaret edemiyorum. Başarılı olup, yöntemini burada paylaşırsanız ben de tekrar denemek isterim.

Oyla:

derin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
derin
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
k46 problerimizde herşey aynı . cidden nasıl çözeceğiz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIHayranı69 dediğini yaptığımızda ise şöyle bi hata veriyor güncelleyicide. 'currently version is illegal'. nasıl çözülecek bu ya :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: K46
Oyla:

K46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
k46 problerimizde herşey aynı . cidden nasıl çözeceğiz ya

Keşke bilsem de yardımcı olabilsem. Tek bildiğim bu sorunu yaşayan çok insan olduğu. Her windowsta olmuyormuş, her mi flash versiyonuyla olmuyormuş. Her romla olmuyormuş. Çorba gibi bir iş. Bu fake olanların çoğu 9.2.6.0.0 Konuya hakim arkadaşlardan birinin veya başarılı olarak orijinale dönmüş bir arkadaşın hiçbir adımı atlamadan tarif etmesi gerekiyor sanırım. Düzeltmeye çalışanların yarıdan fazlası bootloopa düştüğünden 3. denemeyi yapmaya cesaret edemiyorum açıkçası.

Oyla:

Engintkmk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Arkadaşlar telefonumda bu sürüm var ve fake rom olduğu söyleniyor . Asla güncelleme gelmiyor . fastboot gibi şeylerle güncellemeye çalıştığımda flash modem error alıyorum.
EDL mode ile güncellerkende 'Flashing' de takılı kalıyor 10000 saniye den fazla geçmesine rağmen bitmiyor. Çözümü nedir?
Sorunu çözebildin mi aynı dertten muzdaribim

Oyla:
Üst Alt