Soru Redmi 5 Plus 4gb/64gb Öneri

Hdilek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Daha önce Mi5s kullanıyordum. Ghost Screen dışında şikayetim yoktu ancak geçen gün ekranı tamamen gitti. Düşürmeden kaynaklı bir olay oldu. Telefonda çatlak yok ama ekran içten gitti. Şimdi tamir yerine yeni bir telefon alayım dedim. Aklıma Redmi 5 Plus yattı. Mi5s'i aldığım cepport'tan alayım dedim ancak işlemci octa-core olarak gözüküyor. SD625'li modelden farkı nedir? Bunda da Lg panelli modeller var mı? Varsa ona göre alacağım zira Mi5s Lg panelliydi. Bir de Mi5s'i aratır mı bana?

ürün bu:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar merhaba. Daha önce Mi5s kullanıyordum. Ghost Screen dışında şikayetim yoktu ancak geçen gün ekranı tamamen gitti. Düşürmeden kaynaklı bir olay oldu. Telefonda çatlak yok ama ekran içten gitti. Şimdi tamir yerine yeni bir telefon alayım dedim. Aklıma Redmi 5 Plus yattı. Mi5s'i aldığım cepport'tan alayım dedim ancak işlemci octa-core olarak gözüküyor. SD625'li modelden farkı nedir? Bunda da Lg panelli modeller var mı? Varsa ona göre alacağım zira Mi5s Lg panelliydi. Bir de Mi5s'i aratır mı bana?

ürün bu:

Redmi 5 Plus zaten SD 625 kullanıyor hocam. Soruyu anlayamadım :) Bu arada şimdiye kadar Redmi 5 Plus kullanıp da ghost screen problemi yaşayan arkadaşımız olmadı.

Oyla:

Hdilek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci Tipi
  • Octa-Core 2.0 GHz ARM Cortex-A53
olarak yazılmış ürün bilgilerinde. bazı modellerde 2 farklı işlemci kullandığı oluyor Xiaomi'nin. O yüzden kafama takıldı.

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
1.5 aydır kullanıyorum. On numara cihaz. Aldığın gibi masik rom yüklemeni tavsiye ederim, bu kadar telefonu değiştiren bir custom rom görmedim.

• Beğen
Tepkiler: zLa
Oyla:

Hdilek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi5s
Konular
2
rom yüklemeyi sevmiyorum hocam.
[doublepost=1530013623,1530011915][/doublepost]
Redmi 5 Plus zaten SD 625 kullanıyor hocam. Soruyu anlayamadım :) Bu arada şimdiye kadar Redmi 5 Plus kullanıp da ghost screen problemi yaşayan arkadaşımız olmadı.
yani bu octa-core yazan şey snapdragon mu oluyor hocam?

Oyla:

Hdilek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi5s
Konular
2
anladım hocam. sabırla cevapladığınız için teşekküler. bu arada başka bir sorum daha olacak. bu cihazlarda da mi5s'teki gibi 2 farklı panel mi kullanılmış? benim aldığım mi5s LG paneldi ve ghost screen sorunu oluşmuştu. Şimdi cepport'a sordum onlar cihazların panelini bilmiyoruz dediler. eğer farklı panellerin kullanıldığı bir modelse almayacağım. tüm modeller tek bir panel kullanılmışsa almayı düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
1.5 aydır kullanıyorum. On numara cihaz. Aldığın gibi masik rom yüklemeni tavsiye ederim, bu kadar telefonu değiştiren bir custom rom görmedim.
MIUIPRO beta daha fazla özellik içeriyor sanki hocam ona baktınız mı ben ikisini de kullandım miuipro beta daha iyi geldi bakmadıysanız öneririm.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
anladım hocam. sabırla cevapladığınız için teşekküler. bu arada başka bir sorum daha olacak. bu cihazlarda da mi5s'teki gibi 2 farklı panel mi kullanılmış? benim aldığım mi5s LG paneldi ve ghost screen sorunu oluşmuştu. Şimdi cepport'a sordum onlar cihazların panelini bilmiyoruz dediler. eğer farklı panellerin kullanıldığı bir modelse almayacağım. tüm modeller tek bir panel kullanılmışsa almayı düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.

Maalesef bu modelde kullanılan panel hakkında benim de bilgim yok hocam ama forumda kullanan oldukça fazla arkadaşımız var. Eğer farklı paneller kullanıyor ve bu panellerden sorunlu olan olsaydı mutlaka burada konusu olurdu diye düşünüyorum.

Oyla:

Hdilek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Maalesef bu modelde kullanılan panel hakkında benim de bilgim yok hocam ama forumda kullanan oldukça fazla arkadaşımız var. Eğer farklı paneller kullanıyor ve bu panellerden sorunlu olan olsaydı mutlaka burada konusu olurdu diye düşünüyorum.
Mi5s'te de çok yoktu hatta ben alırken hiç yoktu şansıma bende oldu. Şuan bile yok denecek kadar az Mi5s'te. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt