Redmi 5 için stabil çalışan android 9 rom arıyorum yardımcı bulabilen benimle de paylaşsın
fatiialp Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Fatih Alp Cihazım Redmi 5 Yaş 26 Konum Konya Katılım 19 Eylül 2018 Konular 16 Mesajlar 86 Tepkime puanı 15 Puanları 8 20 Şubat 2020 #1 Redmi 5 için stabil çalışan android 9 rom arıyorum yardımcı bulabilen benimle de paylaşsın
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.984 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.721 Puanları 338 23 Şubat 2020 #2 Forum Kurallarımız/ 3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir. 3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır Başlık düzenlenmiştir.
Forum Kurallarımız/ 3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir. 3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır Başlık düzenlenmiştir.