Yardım Redmi 5 Hızlı Tükenen Şarj Sorunu

putintin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
iphone 5
Konular
4
Arkadaşlar redmi 5 telefonum yüzde yüz dolu iken şarjı iki dakikada yüzde doksan sekize iniyor. Sizde sorun nedir?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Ayrıca arkaplanda çalışan uygulamalarınız var ise GPS sürekli açık ise hemen azalması normaldir. Pil ayarlarından uygulama seçerek sürekli aktif kullanmadığınız sürekli açık kalması gerekmeyen uygulamaların Arka Plan Etkinliklerini kısıtlayabilirsiniz.

Oyla:

putintin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
iphone 5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca arkaplanda çalışan uygulamalarınız var ise GPS sürekli açık ise hemen azalması normaldir. Pil ayarlarından uygulama seçerek sürekli aktif kullanmadığınız sürekli açık kalması gerekmeyen uygulamaların Arka Plan Etkinliklerini kısıtlayabilirsiniz.
Arka planda yalnızca etkin olarak kullandığım uygulamalar açık. Bunlar: WhatsApp, boom beach, mi kumanda ve birkaç uygulama daha... Telefonum her zaman da pil tasarrufunda. Şarjdan cikardigimda pilinin yüzde iki düşmesi bana garip geldi.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Cihazınızı kendi şarj cihazı haricinde pc araba gibi usb portlarında şarj etmemenizi öneririm. Batarya kaynaklı sorun oluşmaya başlamış olabilir. Batarya testleri ve ya değişimi için servise göndermeyi düşünebilirsiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

putintin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
iphone 5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızı kendi şarj cihazı haricinde pc araba gibi usb portlarında şarj etmemenizi öneririm. Batarya kaynaklı sorun oluşmaya başlamış olabilir. Batarya testleri ve ya değişimi için servise göndermeyi düşünebilirsiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazı bir hafta önce aldım. Orijinal şarj aletinden başka bir şarj aleti de kullanmadım. Pili bir günümü çok rahat çıkarıyor. Yalnızca bu sorunu var.

Oyla:
Üst Alt