Yardım Redmi 5 Güncellerken Rom Silindi BT Kapandı Nasıl Rom Yükleyebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fjdtytstrh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
mi 5 plus
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yokki
Telefon Modeli
mi 5 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
SELAMUN aleykum telefonu manuel guncellerken telefon mı recovery de kaldı hiç bir şekide birsey yapamıyorum nasıl rom yükleyebilirim herhalde rom silindi reboot diyorum yine aynı ekrana geliyor fastboot moda alıp miflash dan flashlamaya calışıyorum bu sefer hata veriyor lütfen yardım edin :(

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
SELAMUN aleykum telefonu manuel guncellerken telefon mı recovery de kaldı hiç bir şekide birsey yapamıyorum nasıl rom yükleyebilirim herhalde rom silindi reboot diyorum yine aynı ekrana geliyor fastboot moda alıp miflash dan flashlamaya calışıyorum bu sefer hata veriyor lütfen yardım edin :(
Cihazda boot kilidi açık mı nasıl Bir hata veriyor MI flash tool?

Oyla:

fjdtytstrh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
mi 5 plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda boot kilidi açık mı nasıl Bir hata veriyor MI flash tool?
dostum güncellemeden önce muıu 10 du 11 e ggeciş yapcaktım roomu indirdim ve ayarlarda kilit durumu açık gözüküyordu ota güncellemesi gelmiyordu bende manuel güncelleyeyim dedim dosyayı sectim guncelle dedim veriler silindi tel yeniden başladı fln ondan sonra mı recoveryde kaldı reboot dediğimde ise tel aynı şekil recovery ekranına geliyor fastboot moduna geçtip mi unloclaka girdiğime ise locked olarak gözüküyor

Oyla:

ufukylmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
redmi 5
Konular
2
öncelikler telefonu fastboota al. telefonuna özel olan terp modelini bul adbyi yönetici olarak çalıştırıp twrpyi boot yap. ardından twrp menüsünü aç hafıza kartına yüklemek istediğin güncellemiyi atıp seç tamamdır.

data cache falan hiçbir şey silme

Oyla:

fjdtytstrh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
mi 5 plus
Konular
5
öncelikler telefonu fastboota al. telefonuna özel olan terp modelini bul adbyi yönetici olarak çalıştırıp twrpyi boot yap. ardından twrp menüsünü aç hafıza kartına yüklemek istediğin güncellemiyi atıp seç tamamdır.

data cache falan hi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twrp boot yappıyorum ama yine ximio recovery moduna geliıyor ve telde suan yüklü bir rom fln yok nereye kurulacakki twrp

Oyla:

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25

Hocam cihazın bootloader kilidi kapalı olduğu için fastboot üzerinden müdahele edemezsiniz.
Ancak Xiaomi'nin recovery ekranında, connect mi assistan seçeneği ile, xiaomi adb aracı ile, normal adb ile olmaz, cihazında bulunan miui sürümüne ait rom dosyasını sideload ile yükleyebilirsin.
Bir diğer önerim ise, cihaz daha önceden unlock yapılmışsa, cihazın unlock edildiği mi hesabı ile fastboot modunda mi kilit açma aracı ile unlock işlemini deneyebilirsin.
Eğer kilit başarıyla açılırsa fastboot üzerinden mi flash tools ile rom flashlayabilirsin.

Oyla:

fjdtytstrh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
mi 5 plus
Konular
5

Hocam cihazın bootloader kilidi kapalı olduğu için fastboot üzerinden müdahele edemezsiniz.
Ancak Xiaomi'nin recovery ekranında, connect mi assistan seçeneği ile, xiaomi adb aracı ile, normal adb ile olmaz, cihazında bulunan miui sürümüne ait rom dosyasını sideload ile yükleyebilirsin.
Bir diğer önerim ise, cihaz daha önceden unlock yapılmışsa, cihazın unlock edildiği mi hesabı ile fastboot modunda mi kilit açma aracı ile unlock işlemini deneyebilirsin.
Eğer kilit başarıyla açılırsa fastboot üzerinden mi flash tools ile rom flashlayabilirsin.
çok tesekkur ederim öncelikle önceden annemin telefon nosu uzerineydi mi hesabım sonra guncellemeye yapmadan once kendi no ıuzerinne kendi mi hesabımı açtım onceden ewt kilit açıktı

cihazım mi 5 plus vince global bunun linkini atabilirmisiniz rica etsem

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt