Yardım Redmi 5 durduk yere dokunduğum yerleri gösteriyor

Mustifii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 9.6.4.0 Android 7.1.2
Telefon Modeli
Redmi 5 MDG1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonda dokunduğum yerler gözüküyor. Bu sorun ekran kaydedicideki dokunmatik hareketleri göster seçeneğini açtığımda ortaya çıktı. Kapattığımda bile göstermeye devam ediyor. Lütfen acil yardım edin.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Geliştirici seçeneklerini açın ardından Giriş sekmesi altında Dokunmaları göster seçeneğini kontrol edin.

Son düzenleme:
Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Öncelikle Forumumuza Hoş Geldiniz.
Lütfen yeni konu açarken burada belirtilen kurallara göre açalım.
Bir sorun ile ilgili yardım istiyorsak ilgili forum başlığı altında açalım
Yeni bir kullanıcı isek lütfen önce S.S.S bölümünü okuyalım
Açtığınız konu başlığı içerisinde; Yardım, Acil, Hızlı, !!! v.s gibi alakasız kelimeler yer almamalıdır.

Başlığınız düzenlendi.
İlginiz için Teşekkür Ederiz

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Bu forum da iyice teknopata döndü bu ne böyle kural falan filan adam acil demiş işte

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Bu forum da iyice teknopata döndü bu ne böyle kural falan filan adam acil demiş işte

Beğenmeme gibi bir seçeneğiniz var hatta kuralları eleştirme hakkınız da var. Fakat bunları yaparken kurallara uyma zorunluluğunuz var.

Bknz: Site kuralları

3. Site Düzeni Sitemizi elimizden geldiğince düzenli olarak kullanabilmek için aşağıdaki kuralla uyulması esastır
......
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
.......
Burası sizin için:
  • 2.5. Nezaket : Yeni üyelerimize, siz yeni bir üyeyken kendinize nasıl davranılmasını istediyseniz o şekilde davranınız. Bir başka üyeyle konuşurken, yol gösterirken, tavsiye verirken saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde kalınması esastır.
Hala bir eleştiriniz varsa başlık açarak sorununuzu ve/veya eleştirinizi paylaşınız.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Kural olması Teknopat olması demek değil, daha iyi bir forum olması demektir. Evet acil demiş diyorsunuz, ancak kurallar gereğince bu forum da başlık içerisine acil yazamaz. angel~~

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Telefonda dokunduğum yerler gözüküyor. Bu sorun ekran kaydedicideki dokunmatik hareketleri göster seçeneğini açtığımda ortaya çıktı. Kapattığımda bile göstermeye devam ediyor. Lütfen acil yardım edin.

Ayarlar-Telefon Hakkında-MIUI Sürümü yazısına 3-4 defa tıklayarak Geliştirici seçeneklerini aktif ediniz.
Tekrar Ayarlar-Ek Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri menüsünden aşağı sekmeleri kaydırarak Giriş yazısının alt sekmesinde bulunan Dokunmaları Göster ve İşaretçi konumu yazısından Dokunmaları göster seçeneğini mavi renkte aktif iken beyaz renkte aktiflikten kaldırarak sorununuzu çözebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt