Redmi 4x Telefonuma Root Atıcam Ama...

epik_03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
1
Arkadaşlar bu root konusunda pek bilgili değilim telefonu alalı daha 1 ay oldu şarj konusunda aşırı memnunum full kullanımda 2-2,5 gün çok rahat beni götürüyo diceksiniz ki full kullanım derken film izleme oyun face instagram whatssup youtube vs. ve çok sık olmak üzere müzik dinliyorum kulaklık ve hoparlörden. Root attıgımda bu şarj süresine olumsuz etki eder mi? şu an çok memnunum iş yerinde çok boş kaldıgım için şuan sürekli telefonla vakit geçiriyorum.eğer şarja olumsuz etki eder derseniz yapmıcam kesinlikle. Bilgi verebilcek arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden yardımcı olucak arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaşlar bu root konusunda pek bilgili değilim telefonu alalı daha 1 ay oldu şarj konusunda aşırı memnunum full kullanımda 2-2,5 gün çok rahat beni götürüyo diceksiniz ki full kullanım derken film izleme oyun face instagram whatssup youtube vs. ve çok sık olmak üzere müzik dinliyorum kulaklık ve hoparlörden. Root attıgımda bu şarj süresine olumsuz etki eder mi? şu an çok memnunum iş yerinde çok boş kaldıgım için şuan sürekli telefonla vakit geçiriyorum.eğer şarja olumsuz etki eder derseniz yapmıcam kesinlikle. Bilgi verebilcek arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden yardımcı olucak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
etkilemez sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapmıcaksanız v.s root atmanızı gerektirecek bir şeyde yok,ben bunların dışında root'a ihtiyaç duymuyorum açıkcası. :)

fatihist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
3

Ayarlar/Telefon hakkında bölümüne girerek hangi MIUI sürümünü kullandığınızı öğrenebilir miyim? Aynı telefonu kullanıyorum ve android sistemi inanılmaz şekilde şarj tüketiyor.

epik_03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/Telefon hakkında bölümüne girerek hangi MIUI sürümünü kullandığınızı öğrenebilir miyim? Aynı telefonu kullanıyorum ve android sistemi inanılmaz şekilde şarj tüketiyor.

Android 6.0.1 MMB29M
MIUI Global 8.5 l Kararlı
8.5.2.0(MAMMIED)
Bunların yanı sıra kardeşim asla %15 altına inmeden şarj etmiyorum ve şarjda kullanmıyorum teli.
Ve hata mı bilmiyorum ekran parlaklıgı çok fazla gündüzleri %50 akşamları %25 bi parlaklık kullanıyorum %100-75 arasında gözümü ağrıtıyo belki fabrika hatası belki bi yanını yanlışlıkla oynadım bilmiyorum çok fazla bi parlaklık var. ilk şarjını çok uzun süre yapma demişlerdi bana 5 saat yapmıştım şuanda 2A şarj adaptörü ile 3-4 saat 1,5A şarj aletiyle 6-7 saatte anca şarj fulleniyo

Son düzenleme:

epik_03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
etkilemez sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapmıcaksanız v.s root atmanızı gerektirecek bir şeyde yok,ben bunların dışında root'a ihtiyaç duymuyorum açıkcası. :)
Ben rootu telefonda bi kaç değişiklik yapmak için istiyorum örneğin arkaplanda youtube çalıştırmak, arama ekranında arayan resmi küçüçük çıkıyo bunu ekranın yarısını yada büyütmek istiyorum birde değişiklik olsun istiyorum simgeleri felan değiştirmek bunlar fazla bi etki etmez diye düşünüyorum. Bunların oldugu tek bir tema yada launcher yok ve başkasının yapmasındansa kendim yapmak istiyorum reklamlarlada ugrasmamak için

Üst Alt