- Adım
- Atakan
- Cihazım
- Xiaomi Redmi 4X
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Redmi 4X telefona sahibim. Daha önceleri telefonum PC tarafından tanınıp dosya seçenekleri çıkıyordu fakat şimdi kabloyu taktığım zaman sadece şarj ediyor. Herhangi bir dosya aktarımı menüsü çıkmıyor. Bilgisayarımda her driver yüklü diğer telefonlarda sıkıntı çıkmıyor. Ayrıca kablomda da sıkıntı yok çünkü diğer telefonlarda da denedim. Hatta 5-6 kablo denemişimdir. Ayrıca Aygıt Yöneticisinde de tık yok maalesef. Yani PC veya telefon herhangi bir tepki vermiyor. Ayrıca fastboot moda aldığım zaman bile PC görmüyor ve aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Telefonumda TWRP ve root yok. Fastboot olmadan yükleme şansım da yok. Yani Rom la alakalı bir şeyse bile müdahale edemiyorum. Bu arada hem windows hem de ubuntu da denedim fakat sonuç değişmedi. Zaten PC de sorun olsa diğer telefonları tanımazdı. Ve ayrıca daha önce de tanıyordu birden tanımamaya başladı. Dediğim gibi PC bulamadım ama akıllı TV de de bir tepki vermedi telefon. Acaba donanımsal bir şey mi diyorum fakat USB OTG tanıması beni şüphelendirdi yani donanımsal bir şey olsa bile neden USB OTG Flash Belleği tanıdı onu anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.