Redmi 4x mi Redmi Note 4 mü?

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Merhaba arkadaşlar,

Annem için uygun fiyatlı bir telefon bakıyoruz. Bütçemiz 1000 TL.

A101 de kvk garantili Redmi 4x 3/32 modeli bu perşembe 900 TL'den satışa çıkacakmış.

İnternette de 950 TL civarında Redmi Note 4 Global 3/32 satılıyor. (Kvklı değil)

Annem için pili uzun giden sorunsuz bir cihaz olması yeterli.

Youtube da incelediğim kadarıyla Redmi 4x kamera olarak Samsung sensörü kullanmış, renkler biraz daha canlı. Kalite olarak yakın iki kamera. Ekran çözünürlüğü olarak Note 4 daha iyi ama ebat olarak da büyük.
Kararsız kaldım.

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Benim size tavsiyem note 4 olacaktır. Redmi note 4 ve redmi 4 esasen aynı batarya kapasitesine sahipler.Redmi 4 720p 5 inç ekrana sahip redmi note 4 ise 1080p 5,5 inç ekrana sahip. Redmi note4 625 işlemcili redmi ise 435 işlemcili. Buraya kadar sorun yok. Herşey redmi 4 ün bir tık yavaş ancak daha uzun batarya ömrü vereceğini söylüyor. Gel gelelim ki daha hızlı olan daha büyük ve kaliteli ekranı olan Redmi note 4 hem bataryada hem de ısınma açısından redmi 4 den çok ileride. Bataryası daha çok gidiyor. Daha soğuk çalışıyor. Daha hızlı işlem yapıyor. ayrıca kasa açısından aralarındaki fark o kadar az ki. Zaten ince olan iki telefonu yan yana koymadan farklı zamanlarda elinize aldığınızda büyüklük farkını önemsemezsiniz bile. Benim size tavsiyem daha çok güncelleme alacağı ve alacağı güncellemeleri de daha rahat kaldıracağı açısından redmi note 4 almanız yönünde olacaktır.
[doublepost=1510136358,1510135301][/doublepost]Şunu da yazmayı unutmuşum, redmi note 4 serisi o kadar çok satış yaptı ki, yapmaya devam ediyor. Parça sıkıntısı çekme ihtimali samsungun J serisi kadar az diye düşünüyorum. Zira sokakta gezerken bile milletin elinde redmi note 4 le gözüme çarpıyor. Galiba Hindistanda en çok satan telefonu bizim fiyat performans düşkünü fakir ama gururlu halkımız benimsemiş :) Zira ben de babama aldım. Bir de yaşlı modunu açtım. Artık gözlüksüz görüyor. Bayağı mutlu.

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Benim size tavsiyem note 4 olacaktır. Redmi note 4 ve redmi 4 esasen aynı batarya kapasitesine sahipler.Redmi 4 720p 5 inç ekrana sahip redmi note 4 ise 1080p 5,5 inç ekrana sahip. Redmi note4 625 işlemcili redmi ise 435 işlemcili. Buraya kadar sorun yok. Herşey redmi 4 ün bir tık yavaş ancak daha uzun batarya ömrü vereceğini söylüyor. Gel gelelim ki daha hızlı olan daha büyük ve kaliteli ekranı olan Redmi note 4 hem bataryada hem de ısınma açısından redmi 4 den çok ileride. Bataryası daha çok gidiyor. Daha soğuk çalışıyor. Daha hızlı işlem yapıyor. ayrıca kasa açısından aralarındaki fark o kadar az ki. Zaten ince olan iki telefonu yan yana koymadan farklı zamanlarda elinize aldığınızda büyüklük farkını önemsemezsiniz bile. Benim size tavsiyem daha çok güncelleme alacağı ve alacağı güncellemeleri de daha rahat kaldıracağı açısından redmi note 4 almanız yönünde olacaktır.
[doublepost=1510136358,1510135301][/doublepost]Şunu da yazmayı unutmuşum, redmi note 4 serisi o kadar çok satış yaptı ki, yapmaya devam ediyor. Parça sıkıntısı çekme ihtimali samsungun J serisi kadar az diye düşünüyorum. Zira sokakta gezerken bile milletin elinde redmi note 4 le gözüme çarpıyor. Galiba Hindistanda en çok satan telefonu bizim fiyat performans düşkünü fakir ama gururlu halkımız benimsemiş :) Zira ben de babama aldım. Bir de yaşlı modunu açtım. Artık gözlüksüz görüyor. Bayağı mutlu.
kardeş güzel peki kamera açısından nasıl

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
kardeş güzel peki kamera açısından nasıl
Kamera olarak moto g4 plus haricinde 3 aşağı 5 yukarı bütün 1000 tl altında telefonlar çok benzer performans sunar. Gece çekiminden çok bişey beklemeyin. Gündüz iyi ışıkta çekimleri, j7 ne çekerse benzer çeker. Kötü mü değil, ama sırf kamerası iyi telefon isteyen birisine tavsiye edilmez. Zaten sırf kamera isteyene en kötü mi5s derim. Aşağısı kurtarmaz
[doublepost=1510142928,1510142805][/doublepost]Anneniz için demişsiniz. Xiaomi nin en stabil cihazlarından, qualcomm un en güzel işlemcilerinden birisi okduğundan 1000 tl bandında pek alternatifi yok bu makinenin.

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Kamera olarak moto g4 plus haricinde 3 aşağı 5 yukarı bütün 1000 tl altında telefonlar çok benzer performans sunar. Gece çekiminden çok bişey beklemeyin. Gündüz iyi ışıkta çekimleri, j7 ne çekerse benzer çeker. Kötü mü değil, ama sırf kamerası iyi telefon isteyen birisine tavsiye edilmez. Zaten sırf kamera isteyene en kötü mi5s derim. Aşağısı kurtarmaz
demek istediğim redmi4 le aynımı redmi note 4 ün yada fark varmı

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Farklı cihazlar. Redmi note 4 Global versiyonu tavsiye ederim. Ben redmi 4 almam
[doublepost=1510143267,1510143216][/doublepost]Redmi note 4 ile redmi cihazı yan yana karşılaştırıp bakabilirsin

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyelerinizi dinleyerek Redmi Note 4 Global versiyonu aldık. Çok memnun kaldık. Telefon gayet kibar, hızlı. Pili de gayet iyi gidiyor.

Çekim gücü de global olmasının getirisiyle gayet iyi.

Tavsiyeleri ile yol göstermeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

Üst Alt