- Adım
- ilker
- Cihazım
- huawei p20
- Meslek
- Bankacı
- Konular
- 17
n11 üzerinden redmi 4x siparişi verdim. 3gb ram 32gb hafıza siyah renk. Öncelikle telefon istediğim boyutlarda. Küçük kullanımı rahat. Büyük telefon kullanırken yoruluyorum! Ürün şık ve sağlam gözüküyor. telefonu açtığım gibi güncelleme geldi. telefonda 7.1.2 android sürümü var. Miui sürümü 9.2.4.0. Telefonda şu an 80 tane uygulama mevcut. Gmail de 4 adet mailim kayıtlı. Facebook normal sürüm kullanılıyor. Şu ana kadar bir sıkıntı yok. Önemli olan uzun süre bu durumun devam etmesi. Ben telefonda oyun oynamam. Telefon geldiğinde şarjı %45 di aynı günün akşamı %10 kalmıştı şarja taktım. gün içersinde bir sürü uygulama yükledim, kızım yarım saat kadar youtube izledi (her ne kadar istemediğim bir durum olsa da), güncelleme yaptım. Yani dolu dolu telefonu kullandım. Kamera 860 tl ye göre gayet iyi. turkcell 4g aktif. Şimdilik beklentilerimi karşıladı. Bakalım zaman ne gösterecek.
Bu arada bir soru, telefondaki yerleşim uygulamalar devre dışı bırakılamıyor mu? huawei ve samsung da uygulamaları devre dışı bırakabiliyordum.
Bu arada bir soru, telefondaki yerleşim uygulamalar devre dışı bırakılamıyor mu? huawei ve samsung da uygulamaları devre dışı bırakabiliyordum.