Soru Redmi 4X Fiziksel Tuş Sorunu

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
Herkese merhaba ,

Yeni bir Redmi 4X kullanıcısıyım. Telefonda şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Alt taraftaki fiziksel tuşlardan ana sayfaya dön butonu ve geri butonu ikisi de aynı görevi görüyor. Yani ortadaki tuş ve sağdaki tuş ikisi de ana sayfaya döndürüyor. Bu sıkıntı donanımsal mıdır? Yoksa yazılımsal mı? Eğer yazılım ile çözülemeyecek gibiyse ve donanımsal bir sıkıntı var ise tavsiye edebileceğiniz sanal tuşlar ekleyebileceğim kullanışlı bir yazılım tavsiye eder misiniz? Aradığım yazılımsal tuş uygulaması denediğim birkaç uygulama ile çok büüyük olmasın ufak ve gizlenebilir olsun yeter. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Herkese merhaba ,

Yeni bir Redmi 4X kullanıcısıyım. Telefonda şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Alt taraftaki fiziksel tuşlardan ana sayfaya dön butonu ve geri butonu ikisi de aynı görevi görüyor. Yani ortadaki tuş ve sağdaki tuş ikisi de ana sayfaya döndürüyor. Bu sıkıntı donanımsal mıdır? Yoksa yazılımsal mı? Eğer yazılım ile çözülemeyecek gibiyse ve donanımsal bir sıkıntı var ise tavsiye edebileceğiniz sanal tuşlar ekleyebileceğim kullanışlı bir yazılım tavsiye eder misiniz? Aradığım yazılımsal tuş uygulaması denediğim birkaç uygulama ile çok büüyük olmasın ufak ve gizlenebilir olsun yeter. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler

Ayarlar/Ek Ayarlar/Tuş ve Hareket Kısayolları altından tuşlara dilediğiniz işlevi atayabilirsiniz.

Oyla:

Adem Şahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/Ek Ayarlar/Tuş ve Hareket Kısayolları altından tuşlara dilediğiniz işlevi atayabilirsiniz.

Merhaba maalesef çözüm olmadı. Ben istediğiniz şekilde düzenleme yapabilrsiniz diyince mesela arka planda çalışan uygulamaları gösteren soldaki butonu geri tuşu olarak kullanabilirm gibi düşünmüştüm ama olmadı. O menüden istediğim şekilde düzenleme yapamıyorum. Sanırım sorun donanımsal kaynaklı ve bana sanal tuş ekleyen uygulama lazım.

Oyla:
Üst Alt