Yardım redmi 4x açılmayan teli kurtarma

• Konbuyu başlatan tr06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 117

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global rom
Telefon Modeli
redmi 4x
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba cihazım tr garantili ve bootloader kilidi vs açık değildi sanırım yani hiçbir işlem görmedi cihaz hafıza doluluğundan dolayı son zamanda yavaşladı herhangi bir sorunu yoktu yeni ve az kullanılan bir cihazdı neyse maalesef hafızayı alamadan böyle sacma bir olay yaşadım cihazı kapatıp acmada sorun olmazken bahsettigim hafıza dibine kadar doluyken ac kapa yaptım ve sorun burada başladı mi logosunda kalıyor fastboot moda vs giriyor cihazı sıfırlayıp veya rom kurup acabilirim fakat almam gereken dosyalar vardı twrp vs yüklü değil bunun hiçbir yolu yok mu bilgisi olan bir arkadaşlar yardım ederse sevinirim önemli olan icinde dosyalarımı kurtarmak cihaz hic acılmıyor bunun hiçbir yolu yokmu yahu ne yapabilirim önerilere açığım

salih.qq

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
17
Kardesim geçmiş olsun kusura bakma ama üzerine su icmen lazım , MTK işlemcili olsa sifirlanmadan twrp yüklenip bilgiler alınırdı ama maalesef redmi 4x MTK değil

Oyla:

emrecanzincir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 10 S
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
1
Aslında hafızanın dibine kadar dolu olması açılmasına engel değil. Ben olsam bir bataryayı söküp tekrar takmayı denerdim öncelikle (Basit gibi görünse de bazen işe yarayabiliyor.) eğer sonuç alamazsanız, maalesef bootloader kilidi de kapalı olduğu için veri kurtarma çok zor ihtimal.

Oyla:
Üst Alt