- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco x3 pro
- Konular
- 12
Merhabalar sorunumu kısa kısa anlatmak istiyorum kafama takılan konular var. severek kullandığım redmi 4x 32 gb telefonumda son 1 senedir depolama alana kalmadı sorunu yasıyordum hatta bazen fazla resımler vıdeolardan olsa gerek galerımdeki resımler kaybolup yavaş yavaş tekrar geri geliyordu.. dün bir resım cektım galerimdeki resımler tekrar gitti 5000 tanesı geldi fakat whatsapp imagesdekiler maalefes o kadar beklememe ragmen gelmedi 1000 tanesi geldi ekran resimlerimden 700 tanesi vs geldi teli yeniden baslattım 3 4 kez sorunsuz acıldı sonra tekrar reset attım mi logosunda kaldı mi logosunda epey bekledikten sonra kapattım actım şimdi ise ekran da penguen var ve tel maalesef açılmıyor. acıkcası moralım cok bozuk onca hatıra resımlerım gitsin istemiyorum yılların resimleri var içinde...3 4 saattir araştırma yapıyorum bunu buldum
telefonumun içindeki resimlerim notlarım silinmeden kurtarabilme şansım varmı servisine vs versem durum ne olur birisi yardımcı olursa çok sevinirim. son olarak videodakilerin hepsini yaptım fakat. IDO PENGUIN.exe 4x olanını bulamadım bu sıkıntılı durumu resimlerim vs gitmeden kurtarabilme sansım varmı. son olarak teli çok çok çok dolu olarak kullanmamdan ötürü bu sorun olmuş olabilirmi teşekkür ederim... penguen ekranı gelmesi için güç düğmesine çok uzun süre basıyorum sarj takınca ışıkta yanmıyor
telefonumun içindeki resimlerim notlarım silinmeden kurtarabilme şansım varmı servisine vs versem durum ne olur birisi yardımcı olursa çok sevinirim. son olarak videodakilerin hepsini yaptım fakat. IDO PENGUIN.exe 4x olanını bulamadım bu sıkıntılı durumu resimlerim vs gitmeden kurtarabilme sansım varmı. son olarak teli çok çok çok dolu olarak kullanmamdan ötürü bu sorun olmuş olabilirmi teşekkür ederim... penguen ekranı gelmesi için güç düğmesine çok uzun süre basıyorum sarj takınca ışıkta yanmıyor