- Adım
- ziya
- Cihazım
- redmi 3s
- Konular
- 4
.
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim telefonum restart sorunu var telefonu kapatdinmi mi logosu gelip gidiyor 5-10defa.Telefon kendi kendine 10 dakikaya geliyor.telefonda başka sorun yok herşey çalışıyor.telefona guncelleme geldi oda restart gerektirdiyi icine yapamiyorum.recovery de yapilmiyor.Lutfen bu konuda yardım edin
bootloader kilidini açmadan yapila biliyormu bu islem? fastboot
Merhaba kardes.benim yardima ihtiyacim var.sen bana timeviewerle yardim ede bilirmisin.fastboot _da telefonuma miui 8yeni guncellememi yuklemem icin.uzun zamandir problem telefonumda cevre bilem biri de yok mende fazla anlamiyorum.fastboot icin romu yuklerim senin soyledigin proqramlari yuklerim fastboot moda getirib bilgisayara baglarsam sen yapa bilirmisin ?
Tamam abi biraz acemiyim o yuzden kusura bakmayinYapılır Ama Aynı KOnudan Kaç Tane Açtınız Hocam. Hep Redmi 3S Diye Konular Var. Farklı Konularsa Konu Başlıklarını Düzeltir Misiniz?
Diğer Konu Kapatıldı. Lütfen Dikkat Edin Biraz. Bir Sonrakinde Ceza Alırsınız..Ceza veya Uyarı Almanızı Tasvip Etmiyoruz
Bugün Discovery-1 İçin MİUİ ROM Dağıtmam Gerek Biraz Yoğunum. Müsait Olan Arkadaşlar Olursa Yardımcı OLacaklardır.