Redmi 3S Bootloader Kilidi Sorunu

FeaRLesS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖnaL
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Forumu gezdim fakat bir yanıt bulamadım bootloader sorununa. sayfasından unlock için bilgileri girdim 5 gün sonra ''you've been granted the permission to unlock your device. download mi unlock tool at '' izin verildiği yazdı. Bende girdim kurulumu indirdim.Fakat % 50 olunca Cihaz doğrulanamadı . miui sitesinden cihazım online ve yerini bulup kilit koyabiliyorum.android 6.0.1 mmb29m - MIUI GLOBAL 8.0.3.0.0 sürümü.Günlerdir uğraşmaktayım fakat sonunun çözümünü bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim. :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Merhaba arkadaşlar. Forumu gezdim fakat bir yanıt bulamadım bootloader sorununa. sayfasından unlock için bilgileri girdim 5 gün sonra ''you've been granted the permission to unlock your device. download mi unlock tool at '' izin verildiği yazdı. Bende girdim kurulumu indirdim.Fakat % 50 olunca Cihaz doğrulanamadı . miui sitesinden cihazım online ve yerini bulup kilit koyabiliyorum.android 6.0.1 mmb29m - MIUI GLOBAL 8.0.3.0.0 sürümü.Günlerdir uğraşmaktayım fakat sonunun çözümünü bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim. :)

Verdiği Hatada Bu Cihazı Unlock Yapamanıza Gerek Yok Yazıyor. Bilfdiğim Kadarıyla Sizin Telefonunuzda Bootloader Kilidi Olayı Yok ;)

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Konu başlıklarının tamamen büyük harf ile yazılması yasaktır. Lütfen daha dikkat edelim

iyi forumlar

FeaRLesS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖnaL
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verdiği Hatada Bu Cihazı Unlock Yapamanıza Gerek Yok Yazıyor. Bilfdiğim Kadarıyla Sizin Telefonunuzda Bootloader Kilidi Olayı Yok ;)

adb komut sistemi ile kontrol ettiğimde ''device unlocked: false '' yazıyor. true yazması gerekmezmi kilit açık olduğunda ? Resimde de gerek yok yazıyor dediğiniz gibi ne yapsam ki?

Konu başlıklarının tamamen büyük harf ile yazılması yasaktır. Lütfen daha dikkat edelim
iyi forumlar

Dikkat ederim tşk.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
adb komut sistemi ile kontrol ettiğimde ''device unlocked: false '' yazıyor. true yazması gerekmezmi kilit açık olduğunda ? Resimde de gerek yok yazıyor dediğiniz gibi ne yapsam ki?
Dikkat ederim tşk.

Benim Redmi 2 Prime Telefonumda Aynısı Yazıyor :) Ama Fastboot Romlarda Hiç Sorun Yapmadı ;)

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

mi flasla cihazı fastboot moda alıp rom yüklüyebiliyorsanız herhangi bir sorun yok redmi 3s modellerde bende kilit yok diye biliyorum. varsa bile yükleme sıkıntısız bir şekilde gerçekleşiyorsa kilit açıktır. :)

Üst Alt