Yardım REDMİ 3

yazici83

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
redmi 3
Konular
8
Merhaba ben redmi 3 aldım ama üzerinde çin romu var galiba stable yada global rom a geçmek istiyorum yardımlarınızı esirgemeyin lutfen :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cihazınız için Global rom yok diye biliyorum. Öncelikle büyük bir ihtimalle Bootloader kilitli olarak gelmiştir, bunu açmanız gerekiyor. Ardından Custom Recovery yükleyip, xiaomi.eu 'dan cihazınıza uygun hazırlanmış olan romu yüklemeniz gerekiyor.
Cihazınıza has anlatımlar bulamayabilirsiniz. Malum herkeste olan bir telefon değil, daha çok yeni. Ancak yöntemler aynıdır. Sadece kullanılan dosyalar değişir.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Oyla:

yazici83

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
redmi 3
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız için Global rom yok diye biliyorum. Öncelikle büyük bir ihtimalle Bootloader kilitli olarak gelmiştir, bunu açmanız gerekiyor. Ardından Custom Recovery yükleyip, xiaomi.eu 'dan cihazınıza uygun hazırlanmış olan romu yüklemeniz gerekiyor.
Cihazınıza has anlatımlar bulamayabilirsiniz. Malum herkeste olan bir telefon değil, daha çok yeni. Ancak yöntemler aynıdır. Sadece kullanılan dosyalar değişir.

xiaomi.eu sitesinden kilit için başvuru yaptım . ama aldıgım kişi rom yukledim dedi verdi şimdi içinde gereksiz birsürü uygulama var onlarıda kaldıramıyorum telefon kasıyor takılıyor . normalde yapmaması gerekli galıba. çok fazlada anlamıyorum rom işinden çaresiz kaldım . telefonumda çok güzel kıyamıyorum . kilit kalkıncada neler yapmam gerektigini hiç bilmiyorum. yine o siteden güncelleme dosyası indirdim anlatıldıgı gibi deniyorum ama hata veriyor. ayrıca cevap için teşekkür ederim.

Oyla:

yazici83

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
redmi 3
Konular
8
xiaomi.eu sitesinden kilit için başvuru yaptım . ama aldıgım kişi rom yukledim dedi verdi şimdi içinde gereksiz birsürü uygulama var onlarıda kaldıramıyorum telefon kasıyor takılıyor . normalde yapmaması gerekli galıba. çok fazlada anlamıyorum rom işinden çaresiz kaldım . telefonumda çok güzel kıyamıyorum . kilit kalkıncada neler yapmam gerektigini hiç bilmiyorum. yine o siteden güncelleme dosyası indirdim anlatıldıgı gibi deniyorum ama hata veriyor. ayrıca cevap için teşekkür ederim.

Custom Recovery uygulamasını yukledim son sürümüde indirip tele attım bu uygulamanın içinden nasıl bir işlem yapmam gerekli

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Wipe işlemlerini yapıp install from zip file seçeneği ile romu gösterip yüklemek gerekiyor. Mi4 bölümünde Custom Recovery nasıl yüklenir diye videolu anlatımlar var. Oradan fikir sahibi olabilirsiniz.

Oyla:

yazici83

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
redmi 3
Konular
8
Wipe işlemlerini yapıp install from zip file seçeneği ile romu gösterip yüklemek gerekiyor. Mi4 bölümünde Custom Recovery nasıl yüklenir diye videolu anlatımlar var. Oradan fikir sahibi olabilirsiniz.

telefonum reboot moda geçmiyor iphonelerdeki gibi kabloyu takma işareti geliyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Oyla:

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
telefonum reboot moda geçmiyor iphonelerdeki gibi kabloyu takma işareti geliyor.

güç ve ses açma tuşuna basınca çince yazıların da olduğu bir ekran gelecek karşına ordan recevery seçeceksin recovery moduna geçecek.

Son düzenleme:
Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Redmi 3 için bootloader açmadan ROM yükleme anlatımı vardı. Xiaomi.eu'dan Redmi 3 bölümünde olması lazım. Az buçuk İngilizceniz ve Android bilginiz varsa yaparsınız diye düşünüyorum.

Oyla:

yazici83

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
redmi 3
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

güç ve ses açma tuşuna basınca çince yazıların da olduğu bir ekran gelecek karşına ordan recevery seçeceksin recovery moduna geçecek.
merhaba o ekran geliyor ama recovery i tıklayınca telefon yeniden başlıyor

Oyla:
Üst Alt