Redmi 3 Pro- Yeni Baslayana Yardim

zeroone

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
redmi 3
Konular
1
Oncelikle merhabalar
Telefonu yeni aldim. telefon MIUI Global kararli 7.2.1.0(LHPMIDB) ROM ile yuklu geldi. Daha once MTK cihazlarla ugrasmistim cok az tecrubem var. KAfamda bazi sorular var. Forumlari okudum ama kafam karisit.

1. Bootloader nedir? Dogrudan rootlayamiyormuyuz? Bootloaderi kaldirmak gerekli mi
2. ROM yuklemek icin (Ozellikle developer ROM- IMEI icin) Rootlamak mi gerekiyor.
3. Rootlayinca OTA guncellemeleri almiyor mu?

Adim adim anlatirsaniz cok sevinirim
Simdiden tesekkurler.

d12xangry

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ihsan
Cihazım
redmi3
Konular
0
Merhaba bende bu konuda birseyler arıyorum.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Oncelikle merhabalar
Telefonu yeni aldim. telefon MIUI Global kararli 7.2.1.0(LHPMIDB) ROM ile yuklu geldi. Daha once MTK cihazlarla ugrasmistim cok az tecrubem var. KAfamda bazi sorular var. Forumlari okudum ama kafam karisit.

1. Bootloader nedir? Dogrudan rootlayamiyormuyuz? Bootloaderi kaldirmak gerekli mi
2. ROM yuklemek icin (Ozellikle developer ROM- IMEI icin) Rootlamak mi gerekiyor.
3. Rootlayinca OTA guncellemeleri almiyor mu?

Adim adim anlatirsaniz cok sevinirim
Simdiden tesekkurler.

1. Bootloader kilidi açılmadan sistemsel işlemler (Root, Recovery v.b) ve 3 . parti romlar yükleyemezsiniz.
2. Root ile Rom yüklemenin bir alakası yoktur. Ancak imei için Root yapmanız şarttır.
3. Bazı cihazlar Root yapılırsa Ota güncelleme yapamazlar.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

zeroone

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
redmi 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Bootloader kilidi açılmadan sistemsel işlemler (Root, Recovery v.b) ve 3 . parti romlar yükleyemezsiniz.
2. Root ile Rom yüklemenin bir alakası yoktur. Ancak imei için Root yapmanız şarttır.
3. Bazı cihazlar Root yapılırsa Ota güncelleme yapamazlar.

Bootloader kilitli cihazda ama bana redmi 3 pro global kararli rom ile yollamislar. bu bildigim kadariyla 3. parti rom cunku bu cihazin resmi global romu yok. Bootloaderi acmak icin basvurdum ama sms ile kod alindigi sirada china developer rom yuklu olmaliymis bir forum da oyle yaziyor. Simdi ben bu romu yuklemeye calistim sistem guncellemesinden olmadi. Miflash ile kurmaya calissam olurmu

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bootloader kilitli cihazda ama bana redmi 3 pro global kararli rom ile yollamislar. bu bildigim kadariyla 3. parti rom cunku bu cihazin resmi global romu yok. Bootloaderi acmak icin basvurdum ama sms ile kod alindigi sirada china developer rom yuklu olmaliymis bir forum da oyle yaziyor. Simdi ben bu romu yuklemeye calistim sistem guncellemesinden olmadi. Miflash ile kurmaya calissam olurmu
Bootloader kilitli cihaza mi Flash ile yüklenmez. Edl Mod ile yüklenmesi gerekir. Telefonun hakkında kısmında hangi rom yüklü olduğu yazar. Sıkça sorulan sorular konusunda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

Üst Alt