Yardım Redmi 3 pro Global rom yükleme

goksel_oz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Göksel
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar,

Bugün ilk mesajımı yazıp 2 gün sonra elimde olacak Redmi Pro modeli aldığımı ve aranıza katıldığımı yazmıştım. Telefon geldikten sonra sormak istediklerinizi memnuniyetle cevaplarım. Size danışmak istediğim başka bir konu daha var.

Bir arkadaşıma 32 GB rom ve 3 GB ramli Redmi 3 Pro telefon daha aldım. ( 120-130 dolar civarı bir fiyata aldım ) Aynı şekilde o telefon da 2 gün sonra elimde olacak. Telefonu çinden aldıkları için büyük ihtimal çin romu yüklü gelecek. Hediye edeceğim arkadaşa vermeden önce Global romu yükleyip vermek istiyorum. Bootloader kilidini açmadan yapmak istiyorum. Forumda ve webde okuduğum kadarı ile cihazı root lamadan ve bootloader kilidini kaldırmadan bu işlem yapılabiliyormuş.

Aşağıdaki linkten Redmi 3 pro için güncel görünen Version: V7.5.2.0.LAIMIDE (MIUI7) versiyonu indirdim. Sanırım doğru versiyon bu

Sormak istediğim aşağıdaki yönergelere göre mi yapmalayım? Yani çin romundan global roma geçiş için aşağıdaki yönergeleri mi kullanmalıyım? Eğer değilse başka bir yöntem ile yapmalıysam lütfen nasıl olduğu konusunda yardımcı olur musunuz?

Üst Alt