Yardım redmi 3 e Global rom gelir mi?

nuwanda24

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ümit
Cihazım
redmi 3
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, yeni xiaomi kullanıcısıyım. Yurtdışından bir arkadşım redmi 3 getirdi. Cihazda Türkçe dil desteği yok. araştırmalarımda global rom yüklenmesi gerektiğini gördüm. u rüne global rom gelir mi? ne zaman gelir? cihaza direk android yüklenemez mi?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Merhaba arkadaşlar, yeni xiaomi kullanıcısıyım. Yurtdışından bir arkadşım redmi 3 getirdi. Cihazda Türkçe dil desteği yok. araştırmalarımda global rom yüklenmesi gerektiğini gördüm. u rüne global rom gelir mi? ne zaman gelir? cihaza direk android yüklenemez mi?

Global Rom İlla ki Gelecektir. Cihaz Yeni Olduğu İçin Biraz Beklemeniz Gerekli. İçindeki Yazılım Zaten Android 'tir ;)

Oyla:

nuwanda24

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ümit
Cihazım
redmi 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçinde Android var, klasik android yüklenemez mi? tüm dillerin olduğu?

Oyla:

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5

Hocam bu linkte xiaomi.eu çoklu dil stabil rom var. Telefonu download moda alıp yükleyebilirsin miFlash ile. Konuya yabancıysanız özelden yazın yardımcı olayım :)

Oyla:

nuwanda24

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ümit
Cihazım
redmi 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun hocam, baya araştırdım konuları. ses kısma ve power tuşlarıyla fastboot a alıp mı yükleniyor.

Oyla:
Üst Alt