Yardım Redmi 13c Yenileme hızı sorunu

toprakkkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Toprak
Cihazım
Redmi 13C
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi 13C
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Ekran yenileme hızı 90'a ayarlı ama her hangi bir uygulamaya girince 60'a düşüyor. Yardım eder misiniz?

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Çözümü çok basit,telefoncuya gidiyorsunuz yeni telefon alıyorsunuz.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Çözümü çok basit,telefoncuya gidiyorsunuz yeni telefon alıyorsunuz.
Sırf yazmış olmak için yazdığınız cevaba bakın. Bu mu ürettiğiniz çözüm? Yeni telefon alın!! Bundan sonraki mesajlarınızda ya çözüm odaklı mesajlar atın yada bir çözümünüz yoksa yazmayın ve konuyu da kirletmeyin.

Ekran yenileme hızı 90'a ayarlı ama her hangi bir uygulamaya girince 60'a düşüyor. Yardım eder misiniz?
Öncelikle cihazınızda root var mı? Magisk kullanıyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, lsposed modülü olarak PerformansSaver isimli modül işinizi görecektir, her uygulama için yenileme hızını kilitleyebiliyorsunuz. Eğer root yoksa, ayarlar/ ekran ayarları altından yenileme hızını otomatik ayardan özel ayara çekip deneyebilirsiniz. Bu da çözüm olmadıysa ve cihaz garantili bir cihazsa format atarak cihazı sıfırlama yapabilirsiniz, fabrika ayarları çoğu zaman buna benzer sorunları çözebiliyor.

Oyla:

toprakkkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Toprak
Cihazım
Redmi 13C
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırf yazmış olmak için yazdığınız cevaba bakın. Bu mu ürettiğiniz çözüm? Yeni telefon alın!! Bundan sonraki mesajlarınızda ya çözüm odaklı mesajlar atın yada bir çözümünüz yoksa yazmayın ve konuyu da kirletmeyin.

Öncelikle cihazınızda root var mı? Magisk kullanıyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, lsposed modülü olarak PerformansSaver isimli modül işinizi görecektir, her uygulama için yenileme hızını kilitleyebiliyorsunuz. Eğer root yoksa, ayarlar/ ekran ayarları altından yenileme hızını otomatik ayardan özel ayara çekip deneyebilirsiniz. Bu da çözüm olmadıysa ve cihaz garantili bir cihazsa format atarak cihazı sıfırlama yapabilirsiniz, fabrika ayarları çoğu zaman buna benzer sorunları çözebiliyor.
Deneyeceğim çok tesekkurler

Oyla:

toprakkkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Toprak
Cihazım
Redmi 13C
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Cihaz garantili bir cihazsa" sözünde takılı kaldım. Cihazın garantisi yok. Yinede format atsam bir şey olur mu?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
"Cihaz garantili bir cihazsa" sözünde takılı kaldım. Cihazın garantisi yok. Yinede format atsam bir şey olur mu?
Garantiden kastım TR den alınmış cihaz anlamında demiştim. IMEI işlemi yapılmamışsa sorun olmaz. IMEI atılmış cihazlarda sıfırlanma işlemi TWRP üzerinden önerilir.

Oyla:
Üst Alt