Soru Redmi 13 Pro Plus Çin ve Global farkı

ydelibas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
11t
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, forumda aradım ama net bir cevap bulamadım. Sıfır olarak hem çin hem de global satan bir yer buldum. Global biraz daha pahalı ama anladığım kadarıyla imei repair işlemi ikisinde de dirençsiz oluyor. Bunun dışında global almayı gerektiren herhangi bir durum var mıdır?

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, forumda aradım ama net bir cevap bulamadım. Sıfır olarak hem çin hem de global satan bir yer buldum. Global biraz daha pahalı ama anladığım kadarıyla imei repair işlemi ikisinde de dirençsiz oluyor. Bunun dışında global almayı gerektiren herhangi bir durum var mıdır?
Çin ile global arasın şebeke bant farkı oluyor. Global alın.

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
4
1 - Çin modelinde band20 yok şehire uzak, kırsal yerlerde şebeke sorunu yaşayabilirsiniz, bende redmi note 13 pro plus çin modeli kullanıyorum ama genelde hep şehirde olduğum için hiç problem yaşamadım,
2 - Telefon çin telefonu olduğu için yanında gelen şarj adaptörü çin adaptörü, bizim prizlerimizle uyumlu değil ondan küçük bir dönüştürücü ile kullanmanız gerekir ama bir sorun teşkil etmiyor gene 120w şarj edebiliyorsunuz
3 - Çin cihazında telefon arka kapağında global modellerde olduğu gibi 5G ibaresi - CE simgesi ve model kodu falan yazmıyor.
4 - çin cihazlarında global cihazlar gibi bootloader açamıyorsunuz, daha çetrefilli (çin bölgeli Xiaomi hesabı ile açanlar var ama denemedim)
Onun dışında şuan aklıma gelen bir fark yok.

Son düzenleme:

ydelibas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
11t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi