Yardım Redmi 12 pro yapılması gerekenler?

balabancagri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
mi 6
Konular
2
Selam herkese, 2017 den beri kullandığım canım mi 6 telefonumun sorunları yüzünden artık değiştirme kararı aldım.

Tr kayıtlı redmi 12 pro sipariş verdim, normalde mi 6 cihazımı global rom ile kullandım yıllarca fakat yeni telefonumda telefondan daha fazla yararlanmak istiyorum.

Aşağıda sizlere sorularımı sıraladım
1-global rom yerine custom rom kullanmak ne gibi artılar sağlar?
2-bu telefona bootloder kilidine dokunmadan direkt apk olarak Google kamera kuruluyor mu?
3-mi 6 da en sevdiğim benim için telefonun en önemli olan özelliği görüşme kaydetme özelliğini redmi 12 proda nasıl kullanabilirim? Bu mümkün mü?
4-telefon elime ulaşınca neler yapmalıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir?
5-mi 6 cihazımı olduğu gibi redmi 12 proya geçirebilir miyim? Geçirebiliyorsam bunun artısı veya eksisi olur mu?

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. İyi günler hepinize.

balabancagri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yok mu fikir tavsiye öneri verebilecek?
rom yüklemeli miyim yoksa global mi devam edeyim bilemedim.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Selam herkese, 2017 den beri kullandığım canım mi 6 telefonumun sorunları yüzünden artık değiştirme kararı aldım.

Tr kayıtlı redmi 12 pro sipariş verdim, normalde mi 6 cihazımı global rom ile kullandım yıllarca fakat yeni telefonumda telefondan daha fazla yararlanmak istiyorum.

Aşağıda sizlere sorularımı sıraladım
1-global rom yerine custom rom kullanmak ne gibi artılar sağlar?
2-bu telefona bootloder kilidine dokunmadan direkt apk olarak Google kamera kuruluyor mu?
3-mi 6 da en sevdiğim benim için telefonun en önemli olan özelliği görüşme kaydetme özelliğini redmi 12 proda nasıl kullanabilirim? Bu mümkün mü?
4-telefon elime ulaşınca neler yapmalıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir?
5-mi 6 cihazımı olduğu gibi redmi 12 proya geçirebilir miyim? Geçirebiliyorsam bunun artısı veya eksisi olur mu?

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. İyi günler hepinize.
1- cihaz şuan yeni custom rom olarak çok çesit varmı bilmiyorum ama tavsiyem heleki garantili ise uzun süre bu şekilde kullanmanız ne zaman performans düşerse o zaman custom rom yükleyebilirsiniz en azından aradan bi 5 6 ay geçsin
2-gcam kurmak için bootloader açık olmasına gerek yok kurabilirsiniz
3- büyük ihtimalle cihaz Google araması ile çekecektir otomatik ses kaydı yok diye biliyorum her aramada sizin kaydı açmanız gerek eyer Endonezya rom kurarsanız otomatik kaydetme özelliği açılır ama cihaz yine Garanti dışı kalır
4- dediğim gibi ilk 5 6 ay forumu gözlemleyin twrp root bootloader işine kalkışmayın ne zaman ki herkez işte bu rom der o zaman bu işlere başlayabilirsiniz
5- bana kalirsa temiz bir yükleme yapın resim video atabilirsiniz ama olduğu gibi uygulamaları vs. Yüklemeyin

Bunlar benim görüşümdü dediğim gibi ilk etapta biraz bekleyin derim

Üst Alt