Yardım Redmi 12 Pro Güncelleme

sade1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Resmi 12 Pro
Konular
1
Merhaba.

Yapılan Hyperos güncelleme sonrası pil de performans azalması vs sıkıntısı oluyor mu? güncelleme ile, zil sesi ve bildirim sesi ayrılmış mı ve bazen aramalarda sensör sıkıntısı oluyor çözülmüş mü sorularına cevap aramaktayım...

hseiyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fagan
Cihazım
Note 11 pro 5g
Konular
0
Merhabalar. Redmi note 11 pro 5g kullanıcısıyım. Zil sesi , bildirim sesi , alarm sesi ve s , değişti ve hiç birini kendimin istediği gibi düzenleyipte değiştiremiyorum. Şikayetçiyim!

Lionheart_34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
Redmi Not 7
Konular
4
Note 12 Pro 4g de güncellemeyi aldım çok büyük değişiklikler yok önceki mıuı sürümüne yakın kullanıyorum stabil bir sorun yaşamadım şuana kadar en son Mart güvenlik yaması da geldi ama Android 14 yalan oldu sanırım vermeyecekler, hyperos güncellemesi ile gelen değişiklikleri ayrıca bulabilirsiniz ekran görüntülü şekilde.

sade1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Resmi 12 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 12 Pro 4g de güncellemeyi aldım çok büyük değişiklikler yok önceki mıuı sürümüne yakın kullanıyorum stabil bir sorun yaşamadım şuana kadar en son Mart güvenlik yaması da geldi ama Android 14 yalan oldu sanırım vermeyecekler, hyperos güncellemesi ile gelen değişiklikleri ayrıca bulabilirsiniz ekran görüntülü şekilde.
Hyperos ile birlikte özellikle pil tarafında bir performans azalması, hemen deşarj olma vs durum oldu mu? Bildirim sesi ve medya sesi ayrılmış mı hyperos da?

Lionheart_34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
Redmi Not 7
Konular
4
Merhaba, pil durumu sadece ekranı 120hz'de kullanırsanız hızla tükeniyor, bunu dışında bana normal geldi zira sürekli sosyal medya da takılıyorum kullanıma bağlı olarak bu değişir tabi. Ses ve titreşim özelliklerinde medya sesini ayrıca kapatıp açabiliyorsunuz, bildirim için ise ses tonu seçtiriyor, ekran görüntüsü şu şekilde.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-04-19-10-07-35-148_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-04-19-10-07-35-148_com.android.settings.jpg
    194,9 KB · Görüntüleme: 5

sade1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Resmi 12 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, pil durumu sadece ekranı 120hz'de kullanırsanız hızla tükeniyor, bunu dışında bana normal geldi zira sürekli sosyal medya da takılıyorum kullanıma bağlı olarak bu değişir tabi. Ses ve titreşim özelliklerinde medya sesini ayrıca kapatıp açabiliyorsunuz, bildirim için ise ses tonu seçtiriyor, ekran görüntüsü şu şekilde.
Türk Telekom muud uygulamasında mp3 indirmiyor. Uygulamadan mı yahut cihazdan mı bilemedim?

Üst Alt