Yardım Redmi 12 pro 5g Kullanım

KNY46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi 12 pro 5G
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.0
Telefon Modeli
12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Sa arkadaşlar bir kaç gün önce 12 pro 5g aldım ilk kez kullanıyorum uzun bir aradan sonra iosu terk ettim artıları eksileri nelerdir kullanan arkadaşlardan tavsiyeleri uyarıları almak istiyorum tşkler

gokleydem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan DEMİR
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Merhaba 1 ayı aşkın süredir kullanıyorum ispanyadan getirttim şuan 14.0.6.0 var üzerinde hiç bir kısıntı yaşamadım her hangi bir işlem daha yapmadım ne root nede imei ile ilgili zaten 2 hat ortalama 1 yıl kullanırım bu şekilde sonrasına o zaman bakarım

Telefonda oyun oynamam müzik video sosyal meyda olarak şarjı 1.5 gün gidiyor ki hızlı şarj ile zaten sorun yaşamazsın 40-45 dakkada 100de100 oluyor zaten şarja takınca
Gcam yüklemeni öneririm kamera daha güzel oluyor şu ana kadar benim için oluşan bir olumsuzluk yok donma kasma kapanma olmadı hiç

Oyla:

KNY46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi 12 pro 5G
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba 1 ayı aşkın süredir kullanıyorum ispanyadan getirttim şuan 14.0.6.0 var üzerinde hiç bir kısıntı yaşamadım her hangi bir işlem daha yapmadım ne root nede imei ile ilgili zaten 2 hat ortalama 1 yıl kullanırım bu şekilde sonrasına o zaman bakarım

Telefonda oyun oynamam müzik video sosyal meyda olarak şarjı 1.5 gün gidiyor ki hızlı şarj ile zaten sorun yaşamazsın 40-45 dakkada 100de100 oluyor zaten şarja takınca
Gcam yüklemeni öneririm kamera daha güzel oluyor şu ana kadar benim için oluşan bir olumsuzluk yok donma kasma kapanma olmadı hiç
Hocam ben daha önce ios kullanıyordum artan fiyatlarından dolayı geçtim şuan için benimde izlenimim olumlu yalnız virüs falan bulaşma olasılığından korkuyorum açıkçası

Oyla:

gokleydem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan DEMİR
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
bu konuda evet android biraz geride ama bilinki uygulamaları indirir mesaj yada mailden gelen abudik gubidik linkleri açmazsan sıkıntı olmaz kanısındayım

Oyla:

KNY46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi 12 pro 5G
Konular
2
bu konuda evet android biraz geride ama bilinki uygulamaları indirir mesaj yada mailden gelen abudik gubidik linkleri açmazsan sıkıntı olmaz kanısındayım
Öyle çok bir uygulama meraklısı değilim mesajlara da dikkat ederim ama işte örnek veriyorum birşeye bakarken bile nette sürekli reklam falan inşallah oradan bulaşmaz

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Öyle çok bir uygulama meraklısı değilim mesajlara da dikkat ederim ama işte örnek veriyorum birşeye bakarken bile nette sürekli reklam falan inşallah oradan bulaşmaz

Zannetmiyorum şahsen bazı pop-up reklamlar bişey indirmeye çalışıyor ama genelde browserler uyarıyor zaten indirilsinmi diye. Onlara dikkat edin harici birşey olmaz. Apk kuracaksanızda bildiğiniz yerlerden indirmeye çalışın. Şuana kadar sıkıntı yaşamadım hiç android tarafında.

Oyla:

KNY46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi 12 pro 5G
Konular
2
Zannetmiyorum şahsen bazı pop-up reklamlar bişey indirmeye çalışıyor ama genelde browserler uyarıyor zaten indirilsinmi diye. Onlara dikkat edin harici birşey olmaz. Apk kuracaksanızda bildiğiniz yerlerden indirmeye çalışın. Şuana kadar sıkıntı yaşamadım hiç android tarafında.
Dediğim gibi çok uygulamadir oyundur meraklısı değilim düz kullanırım teli yüklersem normal play Store'dan bir iki oyundur odur yani APK falan düşünmem

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Dediğim gibi çok uygulamadir oyundur meraklısı değilim düz kullanırım teli yüklersem normal play Store'dan bir iki oyundur odur yani APK falan düşünmem

Sıkıntu olmaz, gönül rahatlığıyla kullanın. Hayırlı olsun..

Oyla:

Ramo06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Arkadaşlar pubg için mause bağlayınca siyah imleç çıkıyor telefonun kendi imleci bunu nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mı

Oyla:
Üst Alt