o rom fake rom olduğu için güncelleme gelmezz kardeşim botloader kilidini açıp orjinal rom kurman gerekiyorRedmi note 12 pro5g SMOMİXN 14.0.3.2 hyperos gelmedi ne yapmam lazim
hocam aynı rom bende de yüklü, üzerinde gelen rom smoixn, bl kilidim 6 gün sonra açılacak, sizce hangi rom yüklememi önerirsiniz? birde xiaomi redmi note 12 pro plus 5 g ye özel bi başlık bulamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum.o rom fake rom olduğu için güncelleme gelmezz kardeşim botloader kilidini açıp orjinal rom kurman gerekiyor
hocam aynı rom bende de yüklü, üzerinde gelen rom smoixn, bl kilidim 6 gün sonra açılacak, sizce hangi rom yüklememi önerirsiniz? birde xiaomi redmi note 12 pro plus 5 g ye özel bi başlık bulamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Çok çok teşekkür ederim, yanlış birşey yapmamak adına danışayım dedim bu bl kilidi süresi 7 gün ya, bu süreyi kısaltma imkanımız varmı acaba?Konu linki
Redmi Note 12 Pro / Pro+ (ruby)
forum.miuiturkiye.net
Tavsiye rom
HyperOS - Redmi Note 12 Pro Plus (ruby) HyperOS 1.0.2.0 UMOCNXM
Xiaomi.Eu_multi_Ruby_OS1.0.2.0 UMOCNXM (HyperOS) ilk defa flaş yapıyorsanız fastboot_first_install toplu dosyasını kullanın. Ben yükledim gayet güzel tavsiye ederim. https://drive.google.com/file/d/16eJgquZ8Zss7jCDZqqzdLUhVQ04BZ6Z6/viewforum.miuiturkiye.net
Çok çok teşekkür ederim, yanlış birşey yapmamak adına danışayım dedim bu bl kilidi süresi 7 gün ya, bu süreyi kısaltma imkanımız varmı acaba?
geliştirici sürümü olan rom mu bu hocam birde mi flasla kurabiliyor muyuz?Konu linki
Redmi Note 12 Pro / Pro+ (ruby)
forum.miuiturkiye.net
Tavsiye rom
HyperOS - Redmi Note 12 Pro Plus (ruby) HyperOS 1.0.2.0 UMOCNXM
Xiaomi.Eu_multi_Ruby_OS1.0.2.0 UMOCNXM (HyperOS) ilk defa flaş yapıyorsanız fastboot_first_install toplu dosyasını kullanın. Ben yükledim gayet güzel tavsiye ederim. https://drive.google.com/file/d/16eJgquZ8Zss7jCDZqqzdLUhVQ04BZ6Z6/viewforum.miuiturkiye.net
geliştirici sürümü olan rom mu bu hocam birde mi flasla kurabiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve güncelleme alır mı birde hocam geliştirici sürümü olması sıkıntı yaratır mı
pek anlamadım hocam mazhur görün güncelleme buraya düşer mi yaniMi flasa gerek yok, Fastboot moda alıp yükleyin, otomatik güncelleme gelmez, geldiğinde veri kaybı olmadan güncelleme yapabilirsiniz
kurulumu için gerekli driver var mıMi flasa gerek yok, Fastboot moda alıp yükleyin, otomatik güncelleme gelmez, geldiğinde veri kaybı olmadan güncelleme yapabilirsiniz