- Adım
- Ussu
- Cihazım
- Rednmi
- Konular
- 1
redmi 12 cihazımda MIUI 14 ten hyperosa güncellediğimde telefon oyun oynarken performans çok düştü ve game turbo da bazı oyunlarda performans modunda dengeli moda göre daha az performans veriyor ve oyun oynarken telefonu performans moduna bile alsam telefon oyun oynarken daha az ısınıyor eskiden MIUI 14'da telefon pubg tarzı oyunları oynarken ısınıyordu şimdi ısınmıyor yada az ısınıyor ve MIUI e göre çok düşük FPS alıyorum mesela MIUI 14'da telefon yansa bile 35-40 FPS alıyordum (genelde 40-45 fps) şimdi ısınmıyor bile ve 30 FPS gibi düşük değerler var ve bazen daha da düşük FPS veriyor hatta durduk yere oyunda takılmalarda oluyor bazen ve belki düzelir diye hyperos 2'ye de güncelledim fakat bu sorun hala devam ediyor, ve bootloaderide açamıyorum xiaomi community den bootloader iznini 1 ay denedim ve izin alıp MIUI 14'ü de geri yükleyemiyorum çünkü tam saatinde tıklasam bile vaktinde tekrar deneyin diyor saat 19:01 bile olmadan geri gidip tekrardan denemeye çalıştığımda limit doluyor bu sorunu çözümü nedir yada nasıl düzeltilir yardım edin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.