Soru Redmi 10 A Güncelleme sonrası hata

Ravshan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ravshan
Cihazım
Redmi 10A
Meslek
serbest meslek
Konular
2
Merhaba
Redmi 10A
Lütfen yardımcı olur mısınız...

Ekli dosyalar

• Redmi 10A.mp4
    517,3 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

"this miui version can't be installed on this device" hatası, cihazınıza yüklemeye çalıştığınız MIUI sürümünün uyumsuz olduğunu belirtmektedir. Muhtemelen cihazınıza uygun olmayan bir MIUI sürümünü yüklemeye çalışıyorsunuz.

Bu hatayı çözmek için, cihazınıza uygun bir MIUI sürümünü indirip yüklemeniz gerekir. Xiaomi'nin web sitesinden veya Mi Community forumundan cihazınıza uygun MIUI sürümünü indirip yükleyebilirsiniz.

Bu işlemi yapmadan önce, tüm kişisel verilerinizi yedeklemeniz önerilir. Ayrıca, cihazınızın şarj seviyesinin en az% 50 olduğundan emin olun. Yükleme işlemi tamamlandığında, cihazınızı yeniden başlatın ve yeni MIUI sürümünün keyfini çıkarın.

Umarım bu çözüm işinize yarar. Herhangi bir sorunuz varsa, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Ravshan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ravshan
Cihazım
Redmi 10A
Meslek
serbest meslek
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

"this miui version can't be installed on this device" hatası, cihazınıza yüklemeye çalıştığınız MIUI sürümünün uyumsuz olduğunu belirtmektedir. Muhtemelen cihazınıza uygun olmayan bir MIUI sürümünü yüklemeye çalışıyorsunuz.

Bu hatayı çözmek için, cihazınıza uygun bir MIUI sürümünü indirip yüklemeniz gerekir. Xiaomi'nin web sitesinden veya Mi Community forumundan cihazınıza uygun MIUI sürümünü indirip yükleyebilirsiniz.

Bu işlemi yapmadan önce, tüm kişisel verilerinizi yedeklemeniz önerilir. Ayrıca, cihazınızın şarj seviyesinin en az% 50 olduğundan emin olun. Yükleme işlemi tamamlandığında, cihazınızı yeniden başlatın ve yeni MIUI sürümünün keyfini çıkarın.

Umarım bu çözüm işinize yarar. Herhangi bir sorunuz varsa, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
miui sayfasından uyumlu olan rom yükleyip denedim sonuç aynı

Üst Alt