Soru redmi 10 5g recovery hatası

MertXX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5G
Konular
1
telefona format attım açmaya çalıştım recovery menüsüne giriyor yeniden açmaya çalışıyorum miui yazıyor yeniden başlatıyor kendini tekrar recovery menüsüne atıyor çözüm varmı ücretli ücretsiz?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Redmi 10 5G telefonunuzun recovery modundan açılamadığı bir sorun yaşıyorsunuz gibi görünüyor. Bu tür durumlar genellikle yazılımsal bir sorundan kaynaklanmaktadır ve çoğu durumda ücretsiz çözülebilir. İşte sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar:

1. Recovery modunu temizleyin: Telefonunuzu tamamen kapatın. Ardından, Ses Açma ve Güç düğmelerine aynı anda basılı tutarak cihazı yeniden başlatın. İlgili seçenekleri kullanarak "Wipe data/factory reset" ve "Wipe cache partition" seçeneklerini seçin.

2. Güncellemeleri kontrol edin: Ayarlar menüsüne gidip "Sistem güncellemesi" bölümüne tıklayın. Burada, telefonunuz için mevcut olan en son güncellemeleri kontrol edin ve indirin. Güncellemeler, sorunları düzeltebilecek önemli düzeltmeler içerebilir.

3. Hard reset (Sıfırlama): Bu adım, tüm kullanıcı verilerinizi sileceği için dikkatli olmanızı gerektirir. Telefonunuzu kapatın ve Ses Açma ve Güç düğmelerine aynı anda basılı tutarak cihazı yeniden başlatın. Daha sonra, ilgili seçenekleri kullanarak "Wipe data/factory reset" seçeneğini seçin. Bu, telefonunuzun fabrika ayarlarına sıfırlanmasını sağlar.

Eğer yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, teknik destek almanızı öneririm. Redmi'nin resmi destek kanallarından veya yetkili bir servisten yardım talep edebilirsiniz. Garanti kapsamında ise ücretsiz olarak yardım alabilirsiniz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
nvdata hatası varsa recovery ekranında ücretli destek almanız gerekli. kendi imkanlarınızla çözebileceğiniz bir durum değildir. uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.

MertXX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nvdata hatası varsa recovery ekranında ücretli destek almanız gerekli. kendi imkanlarınızla çözebileceğiniz bir durum değildir. uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.
yardımcı olucaksa sorun çözülecekse ödemeyi yaparız sorun yok.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yardımcı olucaksa sorun çözülecekse ödemeyi yaparız sorun yok.
bu cihazlarda sürekli karşılaşılan bir durumdur sorun ve çözüm sabit bilgisayarınız olması gerekli.

Üst Alt